Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz ve fener 3lüye gecersek Tjk aradan siyrilip sampiyon olur bu sezon

3lu burada dizildigi gibi uygulamada da kolay olsa keske. İnter cok yanlis ornek oyuncu profilleri cok farkli

muslera
sances - nelson - jakup
bay - toreyra - kaan - zelebski
sara
icardi - osimen​

Hep büyük maçlar

Tudor da büyük maçlarda 3lü işine girdi tutmadı,valerien ismail de aynı

Demek ki küçük maçlar 3lü,büyükler 4lü oynanmalı

Çözdük olayı bro
İki adamda dandik kadro yanlış oyuncu seçimi ile 3lu başladı ama. Hiç böyle tam tamina 3luye uyan bir kadroyla derbiye çıkan yok. Bence iyi işlenmiş bir 3lude derbiyi kitlersin en kötü bir puanı alır götürürsün gibime geliyor.

Haklısın. Bizde Barış Alper ve Zalewski (umarım gelir) oynarsa, kanat beklerimiz çift yönlü olur. Onların kadrosunda King ve Rossi gibi iki tane bal yapmayan arı da vardı.

Bir kere 3 stoper aşırı defansif, 1 tanesi kesin Jacobs veya başka biri olması lazım, nelsson ağır, apo ağır, olumsuz bunlar.

Ziyech denen faydasız vitaminsizi hemen yollamak lazım. Adam koşamıyor hala herkes bir şeyler bekliyor. Lig kötü diye göz boyadı 3-4 maçta. Acilen defedilmeli.

Ziyechden ben kolay kolay vazgeçmezdim. İlerde Osimhen-İcardinin oynadığı senaryoda kilit pasların, etkili ortaların değeri daha da artıyor. Ziyech bu işleri yapabilecek bir adam. Geçen sene olduğu gibi 5-6 maçı çözse bile kardır.

muslera
sances - nelson - jakup
bay - toreyra - sara - zelenski
mertens
icardi - osimen​

Bir kere 3 stoper aşırı defansif, 1 tanesi kesin Jacobs veya başka biri olması lazım, nelsson ağır, apo ağır, olumsuz bunlar.
Apo böyle devam etsin, zaten Jacobs oynar. O zaman da defans kurgusunu bildiğin orta sahaya yakın kurabiliriz. Barış ve Zalewski de hızlı. Savunma arkasına atıldıkça yetişirler.

O Polonyalı çocukla ilgili kötü hislere sahibim bence o iş olmayacak

Birileri bozacak gibi hissediyorum

Forumu okuyan muhabirlere yol açıyorsun kirve helal olsun bu adam et midir balık mıdır nedir
2li orta sahada oynuyo kirvem.Savunma anlamıyla da hücum anlamıyla da iyi 1 orta saha bence.Şimdi Milli Takım'a da alındı.Pas Konu'sunda çok beğeniyorum.Duran topları da kullanıyo.Lyon - Lille ve Marsilya gibi kulüpler de bu oyuncuyu istemişti.Torreira ile iyi 1 2li olurlar bence..
Zorgane mi Embimbe mi ?
Ebimbe'yi bilmiyom ben Taner abi fazla.Adem Zorgane'yi bildiğim için O'nu isterdim.Ki Ebimbe'nin de Ndombele gibi kilo alma sıkıntısı varmış haberlerde.Adem Zorgane profesyonel 1'i..

Hep büyük maçlar

Tudor da büyük maçlarda 3lü işine girdi tutmadı,valerien ismail de aynı

Demek ki küçük maçlar 3lü,büyükler 4lü oynanmalı

Çözdük olayı bro

bu da doğru olmayan bir şehir efsanesi

tudor fener maçını 3lü oynadı 0-0 bitti

trabzon, bjk ve başakşehir maçlarının tamamını 4lü oynadı ve kaybetti

hatta tudor o sezon çok az maçı 3lü oynadı

3-4 maçtır en fazla

2li orta sahada oynuyo kirvem.Savunma anlamıyla da hücum anlamıyla da iyi 1 orta saha bence.Şimdi Milli Takım'a da alındı.Pas Konu'sunda çok beğeniyorum.Duran topları da kullanıyo.Lyon - Lille ve Marsilya gibi kulüpler de bu oyuncuyu istemişti.Torreira ile iyi 1 2li olurlar bence..

Ebimbe'yi bilmiyom ben Taner abi fazla.Adem Zorgane'yi bildiğim için O'nu isterdim.Ki Ebimbe'nin de Ndombele gibi kilo alma sıkıntısı varmış haberlerde.Adem Zorgane profesyonel 1'i..

Teşekkür ederim Muratcım.

3 tane stoperle oynuyorsun lan daha ne kaani

Mertensi bile 8 oynatirsin istersen

Yeter ki dogru yapiyi kur

kaan forvrt ve defans arasindaki baglantiyi kurabilecek tek adam kadrodaki
baska türlü orta sahayi rakibe kaptirirsin büyük maclarda

Ebimbe eğer mckeni tarzı half space oyuncusuysa 3lüye 5liye sabit kalmayız

Jelert sançez nelson jakobs
Barış ebimbe toreira sara zalews
Osi

Sançez nelson jakobs
Barış ebimbe tor sara zalew
Osi mertens

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt