Habil Dikmetas
Parçalı Üye
- 30 Ocak 2019
- 4.534
- 2.085
- 698
Zalewskiii
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yani şimdi bu adamlar tutarsa avrupada oynayamayacaklar
rezilliğe bak !!!!
Kardeşim benim yorumlara alıntı atmazsan sevinirim zira ortam gergin, şimdi alıntı attığın mesajlara freni patlamış kamyon gibi gidip uzaklaştırma yemeyelim senin yüzünden.Kendisi de illa o olsun demedi zaten doğrusu da şu anki isimler zaten
Aldik iste jacobswoldeSevmeyebilirsiniz ama Ostervolde olsa bizde şu kadroda cuk otururdu. 3 lünün sol stoper i için açıkçası biçilmiş kaftan.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
3-5-2'yi çok abartmaya gerek yok. Denerse de 4-4-2'nin kırması olanı deneyecektir Okan Buruk.
Lemina takiminda kaptan, melo emekli, gedson jekede3-5-2 oynayacaksak ki oynamak zorundayız, Ebimbe değil de Lemina, Melo, Gedson gibi bir orta sahaya ihtiyacımız var. BAY, Jelert ve gerekirse Zalewski sağ iç oynayabilir. Jakobs, Zalewski ve Berkan da sol içi idare eder.
Bize safkan defansif, sertliği yüksek 6-8 no lazım.
1 1imizi uzmeyelim kanks. Zaten okan ha deyince gecmez 3luye3lü savunma işini ben istemiyom yavŞl Maçları'nda olur ama Lig'de 4lü savunma iş yapıyo.1 de 1 anda sistem mi değişir yav
Yazın Hazırlık Maçları'nda denenmeliydi bence..
Frankfurt ebimbe icin yuksek opsiyon istediginden vazgecildiakşama buralar bir sebepten yanacak gibi
Okan'a daha da güvenin varsa ben 1 şey diyemem dayı yav1 1imizi uzmeyelim kanks. Zaten okan ha deyince gecmez 3luye
Adamlar tutsun da avrupada oynatamamasi kalsin
Zaten ilk 24e her turlu kalicaz