Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.242
- 58.370
- 3.383
Kardesim ilk 24 garantiYoung Boys'a iki kez elenen hoca varken ilk 24 garanti degil maalesef.
Spartak
Molde
Zalgiris
vs.vs.
Bunlarin hangisini rahat yendik biz?
Zorlama lutfen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kardesim ilk 24 garantiYoung Boys'a iki kez elenen hoca varken ilk 24 garanti degil maalesef.
Spartak
Molde
Zalgiris
vs.vs.
Bunlarin hangisini rahat yendik biz?
Bu Türkiyeye gelmek istemiyor tabirini bizim lige gelmek istemiyor diye değiştirebilsek keşke,lafım sana değil kardeşim yanlış anlama lütfen, hepimiz kullanıyoruz malesef.Jorginho icin transfer gorusmesi yapmis olabiliriz diye yazmistim 1 hafta evvel, Kaya Temel teklif yaptigimizi da yazmis. Ama oyuncu Turkiye'ye gelmek istemiyormus.
İcardinin yerine olsam döverim bunları
Bu takım icardi üzerine kurulmalı herife top atmıyorlar
Bunlar hiç bir oyuncu getiremez. Adamlarda ne ikna kabiliyeti nede transfer becerisi var
Buldu adam madeni. Baktı bunlar beceriksiz tam istedigi şeyO yüzden Gardi uğraşıyor ya
Adamda her türlü meziyet var ama bu adam sprinter oyuncu dğeil topu atman lazım takım atamıyor değil bence atmıyor özellikle ziyechin pozisyonları net kasıtlıSonra burda bidi bidi yazarlar icardi hayalet gibi topla buluşması 0 falan diye. Tek maç üstünde neler dönüyor işte
Buldu adam madeni. Baktı bunlar beceriksiz tam istedigi şey
Roma tek maçla oyuncuyu degerlendirmez Avrupa hariç Roma da 75 maça çıkmış demek ki onların bekledikleri patlamayı yapamamış.Zalewski yatacak gibi dünkü maçtan sonra Roma yan çizer bizimle adı geçen messiye bağlıyor ztn
Ebimbe ortada direnc sorununu cozer. Sarayla yer degistir. Barisi da beke atİcardi Osimhen
Zalewski Torreira Sara Ebimbe
Jakobs Nelsson Davinson Jelert
Muslera
Bu kadroda barışa yer kalmıyor
Benim içime çok siniyor isveçin son oynadığı estonya maçında buna çok benzer oynadılar çok fenalardı.Uzun yıllar sonra bu kader dengeli bir kadro görmedim Okan hocanın ilk senesindeki kadrodan daha dengeli kâğıt üstünde