Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 gencin olmayıp Ramos çıkması sonrası Nevzat: Galatasaray tecrübeli oyuncularla şampiyonluğu göğüslemek istiyor. Futbol aklı emin ellerde

Ederinden fazla vermedikçe kimseyi alamadık, osimhen gardi hamlesi idi. Cenk ve ibrahim acilen görevden alınmalı.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Net onu gösteriyor zaten olan bitenler: yalan haberleri salip gaz almak, baska açiklamasi yok zaten.
Defalarca yaşadık bunu 2 ay içinde. Ben transfer yapacaklarını düşünmüyorum. Osimhen geldiği gün Badem bıyıklı mesajı vermişti zaten başka transfer var mı diye sorduklarında daha ne yapalım demisti

Türk basını/GS medyası=çöp

Bunlarda değil, Emre Kaplan’a inanan da suç. Balotelli Galatasary’da haberi yaptıktan sonra “Semti İkitelli, Mario Balotelli dedim Başkan güldü” diye açıklama yapan adam sonuçta

Sol kanat Zalewksi ve sağ kanat ve orta saha oynayan Ebimbe'yi alamayınca yine en akıllıca olanı yapıp ikisinin toplam yaşı kadar olan stoper Ramos'u almaya karar verdik.

Tüm yönetim istifa etmeli ama nemalanacaklar ya florya satışından hayatta gitmezler o yüzden.

Nicolás Domínguez olmaz mıydı bizim takıma?

Nottingham 4-2-3-1 gibi bir düzende oynuyor orta ikili de I.Sangare var yanında da E.Anderson 'a korkunç bir bonservis bedeliyle transfer ettiler onu kullanıyorlar hatta kadrolarında geçen seneden Danilo var ligin ilk haftası onu kullandılar ilk 11 de sonra J.Ward-Prowse 'u da kiraladılar

Ligin ilk 2 haftasında sonradan oyuna girmiş ama son lig maçında hiç oynamamış N.Domínguez

Yetmemiş bir de bir taraflarından ziyech 6 milyon haberini uydurmuş. 6 alan adam harıl harıl kulüp arıyor gitmek için saçmalığa bak.

Biri bizim kap'da acikladigimiz maaslari bir Faaliyet yada denetim raporunda'ki aciklanan futbolcular ücreti ile kiyaslamali. Prim falan aciklamiyoruz.

Mesela 2023 mayis icin aciklanan sporcu ücreti 1.147.828.273 Liraymis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt