Eray Emeklier
Büyük Kaptan
Osimhen nöbetinde de uçuyorduk nöbet bir değişti 10.000 ft den çakıldıkDedim dun, nöbet tranferler gelene kadar devam etmeli diye buruk soy adli kisi izin vermedi malesef bu duruma
Osimhen nöbetinde de uçuyorduk nöbet bir değişti 10.000 ft den çakıldıkDedim dun, nöbet tranferler gelene kadar devam etmeli diye buruk soy adli kisi izin vermedi malesef bu duruma
kahvedeki dayilardan farkınız yok yemin ederim. Okanin City'i tutun dedigi taraftar grubu sizsiniz herhalde haaland'a ,de bruyne'ye flan da b.k atarsınız.Seneye bu icardiyide postalamak lazim biktik artik yeter ozel hayati sakatligi derdi sorunu bitmiyor bakalim araplardan baska talibi cikacak mi
Eldeki bulgurla idare etmek tarafında olmuşumdur her daimmuslera
davison nelson abdülk
jelart toreira berkan jacops
sara barış
osman
Admirim lütfen nöbeti ben açayım yoksa bazı intihar vakaları ile karşılaşacağız

Senin ben...
Pujahahahah. Bu ne ulan; bari kulüpte çürüsün, bir yere gitmesin
Takimi satan kaleci. Mac satan Td. Hain td
Son sakatligi gulumsettiEkli dosyayı görüntüle 261302Ekli dosyayı görüntüle 261303
Zalewskinin alternatifi olduğu söylenen Pelegrini'nin yaşaması mucize başına gelmeyen kalmamış herifin![]()
Takımda muslera icardi torreira davinson şu adamlara laf söyleyen taş olur birde Mertens sahada elinden geleni yapan adamlarMuslera'da hain ilan edilmiş ne güzelkahvedeki dayilardan farkınız yok yemin ederim. Okanin City'i tutun dedigi taraftar grubu sizsiniz herhalde haaland'a ,de bruyne'ye flan da b.k atarsınız.
Kufursuzluk cok zorÇok fena sovucem çok fena zor duruyorum