Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar transfer kapandı ya çok bariz.

Bunlar bu saatten sonra anca kör topal birini alırlar o kadar o da BİR İHTİMAL.

Bence bu duruma alışın şimdiden.

Maalesef yöneticilerimiz çok kötü. Çok kötü yöneticilerle 10 senede Amazon’un bile değerini düşürürsün yarı yarıya. Galatasaray’ı da 4 ayda bu hale getirirsin işte.

En iyi menajerlerle çalışıyorlar hadi onu geçtim o kadar yetenekliyse görürüz olup olmadigini ben yüzde yüz torpil olduğunu düşünüyorum.
bayern alt yapısı pek o şeyler işlemez ama sen kitlenmişsin o konuya. Genel olarak futbolcu çocukları daha yatkın oluyorlar bu işe bu arada babalarının sayesinde.
Thuram ın çocukları, weah ın, kluivert ın oğlu şımaykılın oğlu vs.

Arkadaşlar alt yapıda torpil mevzusunda sürekli hakan ve Ayhan üzerinden yukleniyorsunuz evet bu yönetimin yanlışlarını biliyoruz yasamadigimiz rezillik kalmadı ama Hakan'ın oğlu Bayern altyapısına seçildi annesi istemediği için geri döndüler. Efede aynı şekilde şuan kulüpteki en potansiyelli gençlerden biri. Yönetimi eslestirirken bence başka şeyler konuşalım

İşte bizim muhabirlerin özeti...

2024-09-09_211858.webp

Yemek falan yiyorlar heralde toplanıp toplanıp. Bi sonuç çıktığı yok

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Arkadaşlar hem alıştırma hem nabız ölçme için transfer dönemi bitti galiba tvitleri gelmeye başlayacak. Hatta ufaktan başladı.

Muhtemelen kimse gelmeyecek, beklentiniz olmasın. Böyle kepaze işte bu yönetim.

Stada giden taraftarın bangır bangır yönetim istifa diye inletmesi lazım ortalığı maç öncesi ve maç sonu.

Uluslar liginden oyuncu bakiyomusuz transfer o yuzden uzamis

Bence Avrupa Ligi'nden bakıcaz. Özellikle Tottenham, Ajax, Riga, Elfsborg, Malmö ve AZ Alkmaar'ı yakından izleyip sonraki transfer sezonlarında transfer hedefi yapılacak vasat oyuncular tespit etmeye çalışıcaz...

Şimdi 3 tip yönetici vardır;

Çok iyi, iyi ve kötü.

Çok iyi; hem gelmeyecek oyuncuyu ikna eder hem de 20 yerine kulübü 15’e bağlar.

İyi yönetici; gelmek isteyen oyuncuyu ya ucuza bağlamayı başarır, ya da kulübe indirim yaptırtamasa bile gelmeye sıcak bakmayan oyuncuyu ikna etmeyi başarır.

Kötü yönetici: katma değeri sıfırdır işte. Sadece gelmeye sıcak bakan oyuncuları alır, kulübün de istediği parayı öder.

Çok iyiyi geçtim, 1 tane bile iyi yöneticimiz yok.

Gardinin gizli yönettiği transferleri 10+yıldır muhabirlik yapıp asla haber alamayanlar birden dimarzio ve fabriziodan önce bile haber almaya başladılar ve gardi kötülüyorlar.Gardinin osimhen transferinden kudurmuş yöneticiler ve yöneticiler sayesinde bilgi alan çıkarcı müsveddeler var.Kimin ne tarafta olduğu çok belli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt