Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hamza yas grubunun en iyisiydi kiralik gitmemesi onun da sonu oldu efenin de olacagi gibi. Torpil diyen zircuheladir zaten maclari izlemiyodur.

Onlerindeki butun olumlu ornekler (arda-emin-yunus) anadoluya gidip cile ceken topcular. Bir tek ozan farkli onun da mevkisi bostu. Bunlarin beklentisi ney herkes sakatlancak ben super oynayip formayi birakmicam falan mi acaba?

Oyle bi dunya yok kardes pembe gotlulugu, 3 katli villanizi, ananizi babanizi birakip anadoluya gidip en az 1 yil dayak yiyeceksiniz
Ben diyorum oyuncular yetenekli olabilir de tek bunların çocukları mi yetenekli.Ali Akman Efe Akman Hamza Akman Baltanin oğlu secmelere katıldıklarını bile düşünmüyorum.Ayrica zircuhela yazınca zircuhela olmayız.

bu ne lan
GW-k3xSXcAA2s87
Pep Guardiola, Diriliş Ertuğrul hayranı

haberler nasıl kesildi ama
Son gün muhtemelen yine yeni bir dalga gelir, şunu alıyoruz bunu alıyoruz yönetim harıl harıl çalışıyor diye haber pompalanır sonra da olmadı zaman yetmedi diye olumsuz haberler gelir ve transfer dönemi kapanır.

Alıştık artık. Rezillik!

Bizim medya şaklabanları bildiğin oturma organlarından sıkıyorlar bizde afiyetle yiyoruz 😡

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt