Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zalewski gibi oyuncuları almak için maddi olarak paradan kacmaman gerekiyor hele transferin son zamanlarında ve bu tarz isimleri duyurmamak gerekiyor.
Ya zaten adam iyi oyuncu baya romada salak mı versin 4-5 milyona bide ihtiyacımız olduğunu biliyorlar 15-20 den kapı açtılar muhtemelen oyuncu istemiyor muhabbetlerine katılmıyorum ben buraya kimler geldi kimler gitti bunca zaman oyuncu istemiyor muhabbeti olmadı da şimdi mi oluyor

Kerem 10 tane de atsa kafasina gitmeyi koymustu bugün olmazsa yarin oburgun sözleşmesi bitmiş sekide giderdi burda terslik oyuncunun gitme ihtimali ligin sonundan belli konuşuluyordu hiçbir hazirligi olmayan yönetime ait.
Neden gitmek istedi burada biz stres atacağız diye bu normal mi yav mobbingci cahiller yüzünden kabaligini ağzı bozukluğunu insanları alaya almasını burası gs diye yazanlar yüzünden

Ya zaten adam iyi oyuncu baya romada salak mı versin 4-5 milyona bide ihtiyacımız olduğunu biliyorlar 15-20 den kapı açtılar muhtemelen oyuncu istemiyor muhabbetlerine katılmıyorum ben buraya kimler geldi kimler gitti bunca zaman oyuncu istemiyor muhabbeti olmadı da şimdi mi oluyor
Zaten oyuncu Roma da kalmak istiyor diye haber aynı haberde 2.5 milyon üstü rakamlardan bahsediliyor aynı zamanda Zaniolo ile konusmasi felan ikna edilebilecegini gösteriyor.Bizimkiler becerebilir mi ondan emin değilim.

Burhan Can Terzi: "Galatasaray ve Roma, Zalewski konusunda 6 milyon Euro'ya anlaştı ancak oluşan gündem sonrası Roma 'Biz anlaştık ama biraz daha verin' diyor. Şu an bu görüşülüyor."
Hahahahahfhshs bu kadar gotten atilamaz ya inanamiyorum

Torpille gasteci olan adam bu kadar olur zaten

Kesin bilgi veriyorum Galatasaray Cuma'ya kadar transfer yapabilir de yapmayabilir de keyfine kalmış.

Gökhan Dinç: "Galatasaray Yönetimi, çarşamba gününe kadar 2 transfer yapmayı planlıyor."

Burhan Can Terzi: "Galatasaray ve Roma, Zalewski konusunda 6 milyon Euro'ya anlaştı ancak oluşan gündem sonrası Roma 'Biz anlaştık ama biraz daha verin' diyor. Şu an bu görüşülüyor."
Roma bu Kasımpaşa mi biraz daha verin desin Roma 10 istiyorsa 10 dur 9 istiyorsa 9 dur.

Böyle bir şey yaşandıysa … neyse

Cenker aynı işleri Feghouli’de Asamoah’da falan da yaptı. Komisyon mu alıyor diye araştırılmalı

Burhancan Terzi: "Galatasaray yarın Roma'dan net şekilde transfer cevabını alıyor, 6-10 m euro arasında bu transferin tamamlacağını düşünüyorum."
yazdığı aralığa bak 6-10 ...
aradaki marjinde futbolcu transfer edersin...

iğreniyorum şu adamdan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt