Orhan Akyüz
10 Numara!
- 6 Temmuz 2010
- 16.582
- 14.421
- 2.623
Takımın en çok gol ve asist yapan kanat oyuncusunu kaşla göz arasında satıp yerine kimseyi almayı beceremeyen beceriksiz, iş bilmezler yarın milletin yüzüne nasıl bakacaksınız ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya zaten adam iyi oyuncu baya romada salak mı versin 4-5 milyona bide ihtiyacımız olduğunu biliyorlar 15-20 den kapı açtılar muhtemelen oyuncu istemiyor muhabbetlerine katılmıyorum ben buraya kimler geldi kimler gitti bunca zaman oyuncu istemiyor muhabbeti olmadı da şimdi mi oluyorZalewski gibi oyuncuları almak için maddi olarak paradan kacmaman gerekiyor hele transferin son zamanlarında ve bu tarz isimleri duyurmamak gerekiyor.
Neden gitmek istedi burada biz stres atacağız diye bu normal mi yav mobbingci cahiller yüzünden kabaligini ağzı bozukluğunu insanları alaya almasını burası gs diye yazanlar yüzündenKerem 10 tane de atsa kafasina gitmeyi koymustu bugün olmazsa yarin oburgun sözleşmesi bitmiş sekide giderdi burda terslik oyuncunun gitme ihtimali ligin sonundan belli konuşuluyordu hiçbir hazirligi olmayan yönetime ait.
Keremin gitmek isteme sebebi bence kendini ispat etme hırsı taraftar da cabası oldu yeri geldi bende gaza gelip kızdım mesela ama asla adamın fotosuna hakaret yazmadım bunu yapanlarda vardı sosyal medyadaNeden gitmek istedi burada biz stres atacağız diye bu normal mi yav
Zaten oyuncu Roma da kalmak istiyor diye haber aynı haberde 2.5 milyon üstü rakamlardan bahsediliyor aynı zamanda Zaniolo ile konusmasi felan ikna edilebilecegini gösteriyor.Bizimkiler becerebilir mi ondan emin değilim.Ya zaten adam iyi oyuncu baya romada salak mı versin 4-5 milyona bide ihtiyacımız olduğunu biliyorlar 15-20 den kapı açtılar muhtemelen oyuncu istemiyor muhabbetlerine katılmıyorum ben buraya kimler geldi kimler gitti bunca zaman oyuncu istemiyor muhabbeti olmadı da şimdi mi oluyor
Burhancan Terzi: "Galatasaray yarın Roma'dan net şekilde transfer cevabını alıyor, 6-10 m euro arasında bu transferin tamamlacağını düşünüyorum."
Ulan şu haberler için mi son dk falan diye Milli maç esnasında yayın açtı buBurhancan Terzi: "Ebinbe konusunda da Frankfurt'da yarın net cevabını veriyor, Galatasaray bu transferde de epey yol kat etti."
@Murat Durmaz duyum yok mu kanks yav
Ben Davies haberlerini bekliyomBizim muhabirciklerden ses yok ne varsa sende var @Murat Durmaz
Hahahahahfhshs bu kadar gotten atilamaz ya inanamiyorumBurhan Can Terzi: "Galatasaray ve Roma, Zalewski konusunda 6 milyon Euro'ya anlaştı ancak oluşan gündem sonrası Roma 'Biz anlaştık ama biraz daha verin' diyor. Şu an bu görüşülüyor."

Roma bu Kasımpaşa mi biraz daha verin desin Roma 10 istiyorsa 10 dur 9 istiyorsa 9 dur.Burhan Can Terzi: "Galatasaray ve Roma, Zalewski konusunda 6 milyon Euro'ya anlaştı ancak oluşan gündem sonrası Roma 'Biz anlaştık ama biraz daha verin' diyor. Şu an bu görüşülüyor."
Burhan Can Terzi: "Galatasaray ve Roma, Zalewski konusunda 6 milyon Euro'ya anlaştı ancak oluşan gündem sonrası Roma 'Biz anlaştık ama biraz daha verin' diyor. Şu an bu görüşülüyor."
Böyle bir şey yaşandıysa … neyseBurhan Can Terzi: "Galatasaray ve Roma, Zalewski konusunda 6 milyon Euro'ya anlaştı ancak oluşan gündem sonrası Roma 'Biz anlaştık ama biraz daha verin' diyor. Şu an bu görüşülüyor."
yazdığı aralığa bak 6-10 ...Burhancan Terzi: "Galatasaray yarın Roma'dan net şekilde transfer cevabını alıyor, 6-10 m euro arasında bu transferin tamamlacağını düşünüyorum."