Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.305
- 30.143
- 1.988
Salı değil miydi
Senin keline şaplak atsrim şerefsiz arsız herif
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Salı değil miydi
Sağlam içiyorlarBiz anlastik ama biraz daha verin dedi mi ya allah askina
Bu verdiği haberleri de dün açtığı yayın esnasında twitterdan öğrendi. Moder vs 5 isim sıktığı esnada haber düştü öyle gördü. Şimdi yine yayın açıp hikaye yazıyor.Ulan şu haberler için mi son dk falan diye Milli maç esnasında yayın açtı bu![]()
Düşmanları uzakta aramamak lazım yöneticisinden muhabirine alayını yemeliyiz.
Bu arada bu doğru olabilir. Sözlükte yazana göre Gardi 2 transferi de bugün bitirmeyi planlıyormuş ama bizim transfer komitesi sorumlusu gür saçlı kişi kuşspor taraftarı muhabirine haber yaptırıp bozmuş transferleri.Burhan Can Terzi: "Galatasaray ve Roma, Zalewski konusunda 6 milyon Euro'ya anlaştı ancak oluşan gündem sonrası Roma 'Biz anlaştık ama biraz daha verin' diyor. Şu an bu görüşülüyor."
7+2 yada 8+2 gibi bir paraya okey verir Roma çünkü Psv ile 9'a anlaşmışlardı. Asıl sıkıntı Zalewski kabul eder mi? Psv'ye red etti sonuçta bana o kabul etmez gibi geliyor.Burhancan Terzi: "Galatasaray yarın Roma'dan net şekilde transfer cevabını alıyor, 6-10 m euro arasında bu transferin tamamlacağını düşünüyorum."
Yer yüzünde ikna edilmicek hiç bir oyuncu yoktur her oyuncunun bir kilit noktası vardır kiminin para kiminin proje bizde kilidi açacak yönetici yokZaten oyuncu Roma da kalmak istiyor diye haber aynı haberde 2.5 milyon üstü rakamlardan bahsediliyor aynı zamanda Zaniolo ile konusmasi felan ikna edilebilecegini gösteriyor.Bizimkiler becerebilir mi ondan emin değilim.
Ulan Benfica böyle topçuları nasıll buluyor bu kadar ucuza, biz niye bulsmıyoruz arkadaş.
Onlar burada şekil yapıyor mutlu oluyor tanam da şekil.olmak için kullandığın kişi gs oyuncusu . Şu sirtimda tasirim diyenlere ayrı tav oluyorum peki sen kimsin ulan sen kimsinBizim çok bilen tayfa kereme bonservis vermez avrupada kimse oynatmaz diye hayali düşünceler kuruyordu.
Ahh ahh