Ahmet Okan
Büyük Kaptan
Yav herif alt yapıda o maaşla başlamıştır romada kalsa bile 1.5 dan aşağı almaz o para normal 2 ye bitse 1.75 e falan daha güzel olur ama piyasa böyle artıkGayet normal paralar olm. Siz çok fakirsiniz.
Yav herif alt yapıda o maaşla başlamıştır romada kalsa bile 1.5 dan aşağı almaz o para normal 2 ye bitse 1.75 e falan daha güzel olur ama piyasa böyle artıkGayet normal paralar olm. Siz çok fakirsiniz.
Taraftar hiç birşey yapmadı burada kerem zahayı yedi sonrada kendini yedi olayın açıklaması buSöylemeden içim rahat etmeyecek:Zaha yüzünden Keremi "en temiz tabiriyle" hiç eden tüm forumdaşlara selam olsun.Sol açıksız ,Keremsiz yeni sezonda hepimize hayırlı uğurlu olsun.Başardınız .Gurur duyun.
Operasyonu milli araya denk getirdi hesap vermemek için
Bişi sorulmaması için de italyaya kaçtı
Şu anda da saddam gibi saklanıyo
Rize maç önü gülüp lafı geveleyip hepimizi aptal yerine koyacak
Hiçbir haltı beğenmeme hastalığımız var.Söylemeden içim rahat etmeyecek:Zaha yüzünden Keremi "en temiz tabiriyle" hiç eden tüm forumdaşlara selam olsun.Sol açıksız ,Keremsiz yeni sezonda hepimize hayırlı uğurlu olsun.Başardınız .Gurur duyun.
Forumda Kerem hakkında yazılanların tümünü benim gibi okursan düşüncen değişecek Sevgili Ahmet.Taraftar hiç birşey yapmadı burada kerem zahayı yedi sonrada kendini yedi olayın açıklaması bu
Canaydin, Polat, Dursun, Belmas, sonra tekrar Dursun.Bu dursun Galatasaray tarihinin en kötü başkanı ben Özhan Canaydın dan daha kötüsü gelir mi acaba diyordum geldi vallahi
hani irkcilik gibi olmasin ama 2,5 milyona tüm polonya halkini doyurursun lan
biz tek bir no name adama veriyoruz bu parayi

ulan en çok buna gülüyorum; Okan hoca çok istiyor sol beke alınan oyuncu, geldikten 4 hafta sonra, geriye düştüğümüz bir maçta kurtarıcı olarak sağ açık olarak oyuna girer aslkdjasljdsal hoca çok istiyor amaBu adamlar Fransa liginden İtalya liginden gelmedi. Romanya, Ukrayna, Danimarka liginden geldi. Sıçrama olarak gördü. Adam Roma’da Monoca’da oynuyor bu ligi tercih edecekse güzel şartlar sunmalısın.Üstad luyindama-marcao-nelson ucuz paralara geldiler. Nelson 2.5a gelmis olsa şuan zamlarla bizden 4m alirdi
Söylemeden içim rahat etmeyecek:Zaha yüzünden Keremi "en temiz tabiriyle" hiç eden tüm forumdaşlara selam olsun.Sol açıksız ,Keremsiz yeni sezonda hepimize hayırlı uğurlu olsun.Başardınız .Gurur duyun.
Jelert neredeyse geçen senenin tamamını 3-5-2’nin solunda geçirmişken o bölgeye yine sağ ayaklı, yine fizik üstünlüğü olmayan bi adam almak saçmalık gibi geliyor bana. Üstelik o bölgenin as adamı Jakobs da var Berkan’a gelene kadar, delinin biri sol stoper yaptı adamı herkes de peşinden gitti3-5-2 oynayacaksak sol kanat bek olmazsa olmaz bir transfer. Şu an mevkut kadroda o rolü kotarabilecek tek oyuncu Berkan Kutlu.