Can Canbay
Parçalı Üye
- 26 Temmuz 2011
- 3.341
- 4.355
- 1.913
Jelert gider onun da arkasından ağıtlar yakılır, futbolcularımızı değersizleştirme işinin kime ne faydası var çözemedim. Ego mu kasıyorsunuz nedir yani?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Jelertin gomulmesinin sebebi 9+2 bonservis verilmesi bu tarz adamları 5-6ya alırsak mantıklı olur.. Üstelik bizim ligin büyük cogunlugu fiziksel mücadeleyle geçiyor bizim acimizdan da çok doğru bir isim değil maalesef belki hollanda ligine gitse daha rahat oynardı
Jelert de 4 sezon oynayıp 46 gol 42 asist katkısı verirse gayette arkasından ağlanabilir. Bir sakınca görmüyorum. Şu an neden ağlansın?Jelert gider onun da arkasından ağıtlar yakılır, şu futbolcularımızı değersizleştirme işinin kime ne faydası var çözemedim. Ego mu kasıyorsunuz nedir yani?
Benim bahsetmeye çalıştığım oyuncuların formamız altındayken çarmıha gerilmesi ve ayrıldıktan sonra ah vah edilmesi. Jelert sadece bi örnekti, konunun mantığına odaklan bence. Kerem eleştirisi yoktu.Jelert de 4 sezon oynayıp 46 gol 42 asist katkısı verirse gayette arkasından ağlanabilir. Bir sakınca görmüyorum. Şu an neden ağlansın?
madem sağ bek için 9+2 (11 m euro)'ya çıkacak bütçemiz vardı, neden göz göre göre tutmama ihtimali, tutma ihtimalinden çok daha yüksek olduğunu kör gözlerin bile gördüğü bu adama gittik?Jelertin gomulmesinin sebebi 9+2 bonservis verilmesi bu tarz adamları 5-6ya alırsak mantıklı olur.. Üstelik bizim ligin büyük cogunlugu fiziksel mücadeleyle geçiyor bizim acimizdan da çok doğru bir isim değil maalesef belki hollanda ligine gitse daha rahat oynardı
Biz genç oyuncu istiyoruz ama genç oyuncuyu yestirmek/gelistirip iyi olduktan sonra güzel bir miktara satmak için gereken sabiri göstermek istemiyoruz.Jelert fazla gömülüyor çocuk daha 21ine yeni girmiş, hiç bilmediği bir ülkeye, bambaşka bir kültüre gelmiş gelir gelmez ortalığı dağıtmasını beklemiyordunuz herhalde? Uyum süreci uzun sürebilir, bu sezon çok katkı vermeyebilir ama uzun vaadede kötü bir transfer olduğunu düşünmüyorum.
Genç oyuncu alalım sonra satarız diye alıyoruz, taraftar ilk alındığı haliyle eksiksiz olmasını istiyor. Bu adamı alırken bilinmeyen bisey değildi, adamı alıp fiziksel olarak yetersiz denmesi komik yani.Biz genç oyuncu istiyoruz ama genç oyuncuyu yestirmek/gelistirip iyi olduktan sonra güzel bir miktara satmak için gereken sabiri göstermek istemiyoruz.
Sonra biz niye Ajax gibi, Benfica gibi olamiyoruz? Çünkü Ajax'in 30-40-50 milyon'a sattigi oyuncu bir günde, bir ayda, ve bir sezonda o seviyeye gelmiyor. Ajax'ta oynayan bazi oyuncular ilk sezonunda 20 yasinda iyi degil, 2. sezonunda fena degil, 3. sezonunda, 22/23 yasina geldiginde iyi oldugunda satiliyor. Biz o gelismeyi büyük ihtimal hiç yapamiyacagiz genç oyuncularla, çünkü biz hayatta o ilk 2 sezonunu boyunca tahamül etmeyiz o genç oyuncuya.
Komik olan nokta su: tek yaptigimiz bir Boey örnegi var ve ondan o Ajax/Benfica tarz kazanç yaptik ve keyfini çikardik ilk senesinden sonra ama yinede ögrenme diye birsey yok bizde. Ilk maçta, ilk 10-15 dakikasinda adami yerle bir edip iyi bok ettik diyip sifir güven veriyoruz.
Hazırlık maçında 3'lü şeklinde dizildiğimiz söylendi bir kaç yerde.3-5-2'ye geçecek birisi (oynandığından emin olamadığımız) hazırlık maçına 4'lü çıkar mı?
sorma sorma. çok verdik onaJacops yıllık kaç verdik
Seversinsorma sorma. çok verdik ona
Piyasa uçtu gitti artık 2 sene önce Trabzon 8-10 maç profesyonel top oynayan Ahmetcanı 9.5a sattı mesela. Bizim gözümüze çok gelse de 21 yaşında elemelerle birlikte 20 şl maç tecrübesi olan bir oyuncuya 9+2 çok değil.