Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Daha oyuncuyu ikna edemeden gene tüm basına servis ettiler gidiyoruz diye. Bunlar kadar iş bilmez kendi reklamını yapan yönetici gelmedi daha Galatasaray'a.

çekinceleri artacak

çünkü bunları gidermek isterken Cenk Ergün "sana vereceğimiz maaşın içinde bim payda var"
hatip : "kişisel plank rekorumu kırıyorum"
öbürü : "eveeeet simitlerde sıcak sıcak"

ali turap göndermişiz ümraniyespora....(kiralık)

okan hocanın dk vermesini bekleyecine gitsin oynasın koçero.

çekinceleri artacak

çünkü bunları gidermek isterken Cenk Ergün "sana vereceğimiz maaşın içinde bim payda var"
hatip : "kişisel plank rekorumu kırıyorum"
öbürü : "eveeeet simitlerde sıcak sıcak"
Ben Dursun başkan ve yönetimini eleştiririm ama tipleri oyuncu transferini niye etkilesin ki reis?Futbolcular parasına bakıyo.Arabistan'a giden futbolcular kulüp yetkililerini pek önemsiyolar.Görevlerini iyi yapmazlarsa eleştirilir ama tipleri yüzünden eleştirmek bence saçma 1 iş reis..

Young boys maçından sonra orta saha istememek nasıl bir düşünce anlamıyorum. avrupa'da final diyorsun, orta saha almıyorsun..

Ben Dursun başkan ve yönetimini eleştiririm ama tipleri oyuncu transferini niye etkilesin ki reis?Futbolcular parasına bakıyo.Arabistan'a giden futbolcular kulüp yetkililerini pek önemsiyolar.Görevlerini iyi yapmazlarsa eleştirilir ama tipleri yüzünden eleştirmek bence saçma 1 iş reis..
tip değil tamamen işbilmezliklerini goygoya vuruyorum heis

tipleri hiç umrumda değil - tabii ki oyuncu parasına bakacak 7 katını kazanmaya gelecek adam sonuçta 20 mi 22 yaşında :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt