Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 22.060
- 17.072
- 1.148
Yav hocam git yeter
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha oyuncuyu ikna edemeden gene tüm basına servis ettiler gidiyoruz diye. Bunlar kadar iş bilmez kendi reklamını yapan yönetici gelmedi daha Galatasaray'a.
taraftar linçiyle gönerildi - 4lüye kasıldı kasıldı adamı gönderip rahat edebileceği gelişebileği sisteme dönüyoruz....Köhn'ün suçu neydi 450 bin € maaş alması mı?
Tabi min. 2 milyon € alacak bizim kalite oralarda yersen...
Ben Dursun başkan ve yönetimini eleştiririm ama tipleri oyuncu transferini niye etkilesin ki reis?Futbolcular parasına bakıyo.Arabistan'a giden futbolcular kulüp yetkililerini pek önemsiyolar.Görevlerini iyi yapmazlarsa eleştirilir ama tipleri yüzünden eleştirmek bence saçma 1 iş reis..çekinceleri artacak
çünkü bunları gidermek isterken Cenk Ergün "sana vereceğimiz maaşın içinde bim payda var"
hatip : "kişisel plank rekorumu kırıyorum"
öbürü : "eveeeet simitlerde sıcak sıcak"
tip değil tamamen işbilmezliklerini goygoya vuruyorum heisBen Dursun başkan ve yönetimini eleştiririm ama tipleri oyuncu transferini niye etkilesin ki reis?Futbolcular parasına bakıyo.Arabistan'a giden futbolcular kulüp yetkililerini pek önemsiyolar.Görevlerini iyi yapmazlarsa eleştirilir ama tipleri yüzünden eleştirmek bence saçma 1 iş reis..
Zalewski'ye 10 verip yedeğe atacağız o zamanBurhanin sifreyi cözdüm
Rafael Lea‘O