Hasan Bekir
Ulubatlı Souness
- 11 Temmuz 2010
- 33.242
- 28.403
- 3.183
1 tane yabancı transferi yapılacaksa o transfer orta saha olmalı. Yakup'un haberlere de pek inanmamak lazım tabi. Zalewski işinin ben hala olmama ihtimalini yüksek görüyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben okanın bazen çıkıp kpnuşmasını istiyorum yönetime gözdağı vermesini istiyorum böyle al gülüm ver gülüm olmaz bence.Aynı gazeteci, Rabiot transferi için 1 hafta önce 'ısrarcıyız' dedi. Her söylenene inanmayalım. Bazı gazeteciler, yöneticilerle birlikte çok algı yapıyor. Orta saha transferi olmazsa, bu sefer 'Okan Buruk zaten istemiyordu' diye haber yaparlar. Okan Buruk da transfer dönemi bittiği için elindeki oyunculara sahip çıkmak adına 'güncel kadroma güveniyorum' der. Sonra yönetim, bütün beceriksizliğini hocaya atmış olur. Maalesef düzen böyle.
Roma havalani kacta kapaniyormus bi baksinlarakşam uçak kalktı mı kalkmadı mı , vaz mı geçildi öyle mi böylemi lere hazır olunn..
Sabuna laf sokuyor
SM-A725F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SM-A725F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben kanmak istiyorum arkadaşYav kanmayin uyutuyorlar bizi yine bunlar kimseyi alamaz