Emre Denli
Tecrübeli Üye
- 20 Ocak 2012
- 6.439
- 4.360
- 1.798
Bana kendini affettirecek başkan değil vizyon sahibi hedef sahibi başkan lazım.Bu transferler lig baslamadan yapılması lazımdıLeao gelse Dursun başkanı affedecek bir çoğunluk görüyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana kendini affettirecek başkan değil vizyon sahibi hedef sahibi başkan lazım.Bu transferler lig baslamadan yapılması lazımdıLeao gelse Dursun başkanı affedecek bir çoğunluk görüyorum.
DURSUNNNN versiyonu ne zaman çıkarOKAAAAAAAAAAAAN diyen çocuk ne kadar haklıymış ya.
Hasan Abi geldin bombayi kucagimiza biraktin latin kari gibi oturuyor su anİngiltere'de görüşülen orta saha Nicolas Dominguez...
Kime gore?İngiltere'de görüşülen orta saha Nicolas Dominguez...
Kime gore?
Her maç+7 oynarım.--------------------muslera
jelert davidson/nelson abdül jacops
--------------------toreria-------------
barış --------------sara-----zalwski
--------osi --------------------maruo
okanın beyin röntgeninden çıkan sonuç
Bir de sanirim bizim ayni anda birden fazla oyuncuyla gorusmemiz imkansiz. Bu gazetecilerin hepsi kolpaci.Fiziksel olmayarak italyaya nasıl gidiliyor peki burhan. Astral seyahatle mi
Ona daha güzel şeyler söylenmeli.DURSUNNNN versiyonu ne zaman çıkar
Tüm futbol camiası bir araya gelip şu adamı almamak üzere anlaşmalı bu gibi tripkolikler türemesin diyeRabiot'un anasi United ile tekrar gorusup yine anlasma saglayamamis![]()
Jelert ile Zalewski ne alaka renkdasJelert alınmamış olsa Zalewski'ye okeydim ama iki tane Jelert fazla gibi takıma
Cenkerin sarabi en sevdigi gomlegine dokulmustur insUcagimiz türbülansa girmis