Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizde ilk 6-7 maç belki son 20 yılda keyif almadigim kadar keyif aldım diyebilirim muazzam bir takimdik..Ama sonrası baya baya sicisa döndü ki o sezon tudoru gönderip şampiyon da olduk yanilmiyorsam..
Hadi biz hakkını yedik diyelim kariyerine bakarsan gittiği hiçbir takımda tutunamamis bir herif resmen takıntı yapmışsın..
Yok sonradan sıvadığı konusunda hemfikiriz yanlışlarını bende biliyorum

Tudorun intikamı alınacak demem okanın kötü niyetiyle alakalı

Tudor tdmizken yerden yere vurulurken meslektaşı okan buruk ne hikmetse tudor gsden gitmeli,böyle biri gsyi çalıştırmamalı tarzında konuşup ateşi harlıyodu

Ne garip dimi düşünsene ilhan palut çağdaş atan gönderilmeli diyor ne alaka yani

Onun hesabı sorulacak,yaşattığı yaşatılacak

Adamın üzgün halde cadı avı bitti cadı yandı sözleri hala kulağımda ara ara çınlar

Ben iyi bir oyuncu aldığımızı düşünüyorum zaten kendisine yapılan eleştiri skor konusunda.Hatta forumlarinda biri Messi gibi felan dediği için tartışma felan bile yaşanmış.Sonucta 30 yaşında bir adam almıyoruz 22 yaşında bir oyuncu kalitesi ligimizin üstünde olduğunu düşünüyorum.Yanlis olan tarafa gelirsek son 10 günde Jakops Osimhen Zalewski 3 tane oyuncu alıyoruz takımı nerdeyse baştan yeniliyoruz.Yani bazı şeyler zamanında yapılsa çok daha iyi olur.Beni heyecanlandıran tarafı söyleyecek olursam Jakops ve Zalewski aynı kanatta oynayacak.Oyuncunun mevkisi sol orta sol ön kesinlikle bek degil.Sonra dan oyuna girerek tercih edilen bir oyuncu olmuş.Eskilerden Emre Çolak gibi birşey altyapıdan çıkması bugün için Romadaki rolü Yunus Akgün gibi izlenimi verdi bana patlama yapamamasi Roma'da.

Bahsedilen maliyetlerle gelirse büyük sıkıntı..Bu adama mevcut şartlarda ancak 5-6 milyon verilir işlerine gelirse gerçi herifler bizim bu yılki transferlere bakınca 10 istemeleri de gayet doğal jelerte jakobsa saraya dünyanın bonservisi i ödedik..
Yunusun bizde olmasa da en azından adanademirde efsane bir sezonu vardı bu herifin öyle bir sezonu da olmamış

Nedense Ebimbe'den ses gelmez oldu.

Ben Okan hocanın orta saha istemiyorum dediğine inanmıyorum. Baktılar alamıyorlar Okan hocanın ağzından haber yaptırıyorlar. Bir hocanın da bunu medya önünde yalanlaması çok zor bir durum böyle üstüne yapışıyor hocanın

Carney Chukwuemeka %50
Phillip Billing %40
Nicolas Dominguez %10

Böyle bir durum olsa gerek.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zalewski ve barış 3-5-2 için gayet mantıklı isimler de o zaman jelert ve jabobs'u yedek bırakmak için mi 18 milyon euro verdik :D

Ben Okan hocanın orta saha istemiyorum dediğine inanmıyorum. Baktılar alamıyorlar Okan hocanın ağzından haber yaptırıyorlar. Bir hocanın da bunu medya önünde yalanlaması çok zor bir durum böyle üstüne yapışıyor hocanın

valla bir 8 daha alıp ne yapacağız 12 kişi mi oynayacağız dediği in insanların okları ona yöneltmesi haksız diyemiyorum

Bahsedilen maliyetlerle gelirse büyük sıkıntı..Bu adama mevcut şartlarda ancak 5-6 milyon verilir işlerine gelirse gerçi herifler bizim bu yılki transferlere bakınca 10 istemeleri de gayet doğal jelerte jakobsa saraya dünyanın bonservisi i ödedik..
Yunusun bizde olmasa da en azından adanademirde efsane bir sezonu vardı bu herifin öyle bir sezonu da olmamış
Şuan zaten an itibariyle kucaktayiz fırsat transferi denilen şey böyle birşey değil elin mahkum Dursunun hep yaptığı şey.Bir an önce gitmesi lazım birde dün talimat verdi Bir orta saha bir kanat mutlaka alın demiş böyle bir baskan olur mu son gün takım şampiyonlar liginden elenmiş Süper kupada fark yemiş talimat veriyor lidere bak.

Su an teklif edilse bu yil Bjk sampiyonlugunu kabul edecek alimsaraylilari gorebilir miyiz
şu an imzalarım.

ifb'nin 45 m euro bağladığı tdsi ile yine şamp olamadığını görmek, bana büyük haz verirdi yaw.

zaten bjk ile hayvan gibi fark var aramızda. gerçi ifb ile de var :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt