Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jelert’e 10
Jalewski’ye 10
Jakobs’a 10
Sara’ya 20

50 milyon para sıktık ortada net bir isim yok. Oturup dua edeceğiz inşallah iyi oynarlar diye. Bana kalırsa hepsi de kazık. İstisnasız hem de.

İşin kötü yanı bu kadar para harcadık hâlâ takım bir şeye benzemedi. Dursun ölse gram üzülmem heralde. İnsanlıktan çıkarmak tam olarak böyle bir şey işte. Ben bu rezilliğe daha fazla katlanamıyorum. Artık takip etmeyeceğim diyorum ama yine kendimi burada buluyorum.
2003-2004 sezonundan sonra gördüğüm en hainlikle dolu transfer dönemi oldu. Kulübün kaynaklarının böylesine israf edildiği ve içinin boşaltıldığı dönem azdır, 20 sene sonra benzer bir durum tekrar etti.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sol bek Niklas Beste 8
Sağ bek Mazraoui 15
Orta saha Fofana 20
Sol kanat Jota 8
Free Rafa Silva

50 milyon Euro harcadık bonservise daha da harcayacağız gibi duruyor şu elemanların bonservisleri bunlar parayı doğru yerde doğru adamlara kullanmadık maalesef yoksa 50 ye tüm eksikleri kapatır taş gibi kadro kurarsın

*bu adamlar Türkiye’ye gelmez demesin kimse icardiler, Torreiralar,davinsonlar geldi en güzel yaşlarında.. vizyonlu bir transfer ekibi şunları her türlü indirirdi İstanbul’a

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Icardiye kimse maasi ve özel hayati yüzünden dokunmayi istemiyordu. Torreira bizi ispanya ve italya icin uzun bekletti. Sanchezi'de herkesin transfer dönemi kapaliyken almadik mi? Fofana ve Mazraoui hayatta gelmezdi.

Roma'da 350.000 Euro'ya oynayan adam nasıl olurda bizden 2.000.000 milyon euro alırmış !..

Boey bizden 480.000 Euro alıyorken şimdi 3.000.000 Euro alıyor Bayern'den..

Bir oyuncu kendini gösterirse daha fazlasını da alır.. Açıkcası videoda gördüğümüz topçu gelirse 2.000.000 milyon euro bedava..

Zalewski olmamış Rashica, dön dolaş yine Rashica benzerini aldık.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sol bek Niklas Beste 8
Sağ bek Mazraoui 15
Orta saha Fofana 20
Sol kanat Jota 8
Free Rafa Silva

50 milyon Euro harcadık bonservise daha da harcayacağız gibi duruyor şu elemanların bonservisleri bunlar parayı doğru yerde doğru adamlara kullanmadık maalesef yoksa 50 ye tüm eksikleri kapatır taş gibi kadro kurarsın

*bu adamlar Türkiye’ye gelmez demesin kimse icardiler, Torreiralar,davinsonlar geldi en güzel yaşlarında.. vizyonlu bir transfer ekibi şunları her türlü indirirdi İstanbul’a

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Suranin maaş maliyeti kulübe +30 en az senelik

ben asla ve asla 3lü oynayacağımızı düşünmüyorum bu arada.

muslera

kaan sanchez nelsson jakobs

barış torriera sara jalewski

mertens

osimhen​

icardi gelene kadar kesin olarak böyle oynarız. icardi dönünce de, mertens yerine oynar.

bu tercih doğrudur demiyorum, yanlış anlaşılmasın ama böyle oynarız muhtemelen.

Ayni fikirdeyim

Hoca daha önce 3-5-2 oynatmamis,bu demek degildir ki asla oynatamaz ama zaman lazim bunun icin

Suan 3-5-2’ye dönmek büyük bir risk

Zamaninda mancini juve macindan sonra 3-5-2’ye gecmek icin burdisso ve telles’i getirdi ama ilk macta isler yolunda gitmeyince hemen 4-3-3’e dönmek zorunda kaldi

3’lu savunma oynamak öyle 1 haftalik is degil

Ha risk alacaksak baska mesele ozaman da fener maci beklenir

Okan Brooks Osimhen İcardi Mertens’i aynı anda nasıl oynatacağım diye kara kara düşünüyordur şimdi. Hiçbirini de yedek bırakamaz bu. Üçü aynı anda oynarsa zaten göçük olan orta saha nalları diker. Hepimize bol sabırlar diliyorum zor bir sezon olacak

2003-2004 sezonundan sonra gördüğüm en hainlikle dolu transfer dönemi oldu. Kulübün kaynaklarının böylesine israf edildiği ve içinin boşaltıldığı dönem azdır, 20 sene sonra benzer bir durum tekrar etti.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2003-2004 sezonunda nasıl hainlik oldu renkdas.Pratu Petre Tamas alındı Burak Elmas doneminde de Morutan ve Cicaldau alındı bence aynı düzey transferler.Frank de Boer ve Cesar Prates alınmıştı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt