Savaş Akman
10 Numara!
- 26 Ocak 2013
- 16.623
- 3.600
- 1.198
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2003-2004 sezonundan sonra gördüğüm en hainlikle dolu transfer dönemi oldu. Kulübün kaynaklarının böylesine israf edildiği ve içinin boşaltıldığı dönem azdır, 20 sene sonra benzer bir durum tekrar etti.Jelert’e 10
Jalewski’ye 10
Jakobs’a 10
Sara’ya 20
50 milyon para sıktık ortada net bir isim yok. Oturup dua edeceğiz inşallah iyi oynarlar diye. Bana kalırsa hepsi de kazık. İstisnasız hem de.
İşin kötü yanı bu kadar para harcadık hâlâ takım bir şeye benzemedi. Dursun ölse gram üzülmem heralde. İnsanlıktan çıkarmak tam olarak böyle bir şey işte. Ben bu rezilliğe daha fazla katlanamıyorum. Artık takip etmeyeceğim diyorum ama yine kendimi burada buluyorum.
Sol bek Niklas Beste 8
Sağ bek Mazraoui 15
Orta saha Fofana 20
Sol kanat Jota 8
Free Rafa Silva
50 milyon Euro harcadık bonservise daha da harcayacağız gibi duruyor şu elemanların bonservisleri bunlar parayı doğru yerde doğru adamlara kullanmadık maalesef yoksa 50 ye tüm eksikleri kapatır taş gibi kadro kurarsın
*bu adamlar Türkiye’ye gelmez demesin kimse icardiler, Torreiralar,davinsonlar geldi en güzel yaşlarında.. vizyonlu bir transfer ekibi şunları her türlü indirirdi İstanbul’a
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yok fiziksel olarak sıkıntısı yoktur kilo almaya müsait adam o yüzden diyorlardı onunmckennie fiziksel olarak hazır değil diyorlardı. ndombele gibi gelmesin şimdi![]()
aynen bu sefer yönetim'e değil ona yazarÖnce hocayı yollasinlar os istemeyen o
aynen bu sefer yönetim'e değil ona yazarÖnce hocayı yollasinlar os istemeyen o
Suranin maaş maliyeti kulübe +30 en az senelikSol bek Niklas Beste 8
Sağ bek Mazraoui 15
Orta saha Fofana 20
Sol kanat Jota 8
Free Rafa Silva
50 milyon Euro harcadık bonservise daha da harcayacağız gibi duruyor şu elemanların bonservisleri bunlar parayı doğru yerde doğru adamlara kullanmadık maalesef yoksa 50 ye tüm eksikleri kapatır taş gibi kadro kurarsın
*bu adamlar Türkiye’ye gelmez demesin kimse icardiler, Torreiralar,davinsonlar geldi en güzel yaşlarında.. vizyonlu bir transfer ekibi şunları her türlü indirirdi İstanbul’a
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aynen kilo sorunundan bahsedilmisti.Yok fiziksel olarak sıkıntısı yoktur kilo almaya müsait adam o yüzden diyorlardı onun
ben asla ve asla 3lü oynayacağımızı düşünmüyorum bu arada.
muslera
kaan sanchez nelsson jakobs
barış torriera sara jalewski
mertens
osimhen
icardi gelene kadar kesin olarak böyle oynarız. icardi dönünce de, mertens yerine oynar.
bu tercih doğrudur demiyorum, yanlış anlaşılmasın ama böyle oynarız muhtemelen.
Zalewski olmamış Rashica, dön dolaş yine Rashica benzerini aldık.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zalewski olmamış Rashica, dön dolaş yine Rashica benzerini aldık.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2003-2004 sezonunda nasıl hainlik oldu renkdas.Pratu Petre Tamas alındı Burak Elmas doneminde de Morutan ve Cicaldau alındı bence aynı düzey transferler.Frank de Boer ve Cesar Prates alınmıştı.2003-2004 sezonundan sonra gördüğüm en hainlikle dolu transfer dönemi oldu. Kulübün kaynaklarının böylesine israf edildiği ve içinin boşaltıldığı dönem azdır, 20 sene sonra benzer bir durum tekrar etti.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi