Nedim Sertel
Aslan Üye
- 12 Aralık 2023
- 7.711
- 5.249
- 1.043
Guardiola'nın takımlarını asla örnek alma... Yanıltır...
Guardiola Galatasaray'ın başında olsun ister miydin hüstad
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Guardiola'nın takımlarını asla örnek alma... Yanıltır...
ben yeni gördümYeni birşey sandım bu 4teki haber
Benim en kotu diyebilecegim dönem Olcan Adın Yasin Oztekin Pandev Dzemaili felan aldığımız zaman Şampiyonlar Ligi'nde ivme yakalamistik çeyrek final ardından son 16 ardın dan bu transferler gelince Şampiyonlar liginden elenmistik düzenli şekilde ilerlerken baltalamistik.O sezon herhalde 20 tane falan çerçöp topçu aldık, Tamas ve Bratu'dan bir şekilde zarar etmeden çıkmıştık yanılmıyorsam ama diğer oyuncular net ölü yatırım oldular, kulübün epey süre beli doğrulmadı o sezondan sonra.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zalewski geldiyse Itirazim var hakim bey. Gelmediyse sorun yokkadro böyle olacaktır itiraz etmeyiniz
muslera
davinson nelson abdül
jelert kaan toreira jacobs
sara barış
osimhen
icardi dönünce itraz edilebilir
Yani oyuncular iyi veya kötü karar vermek için belki haksızlık ama hiçbiri şu maliyetlerin adamı değil orası kesin. Bizim gibi takımların şu paraları verip alacağı isimler çok net isimler olmalıydı. 4 tane kendini kanıtlamamış isme 50 milyon para saymak olağanüstü hainlik ve takımın ne sistem oynayacağı bile belli değil. Resmen skandal.2013-2014 ara transfer dönemi de felaketti
Takima cöpleri doldurmustu Ünal Aysal
Tarik Camdal, Salih Dursun, Endogan Adili, Ontivero vs vs
Guardiola Galatasaray'ın başında olsun ister miydin hüstad
İstemesine isterdim de, başarılı olacağının garantisi yok, alışık olduğu bir ortam değil hiçbir açıdan![]()