Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizler radu niculescu'dan mutlu olmuş, marek heinz'den ümit etmiş adamlarız. o dönemleri gördük.

biri bir gün "gs transferde sadece bonservise 50 m euro harcayacak" dese, real madrid'i hanımı eyleyecek kadro kurmuşuzdur derdim.

ama alınan oyunculara bak :d

Evet ama o dönemlerin 50'si ile bugünün 50'si aynı şey değil.

Menajerlik oyunlarında bile bunu görebiliyorsun. Championship Manager 01-02'de en kral topçuyu 40'a getirirken Chelsea bugün genç yetenek diye oyuncuları 60'a topluyor.

Barcelona De Jong'a 30 milyon euro maaş ödüyor.

Mbappe çıkıyor oradan sadece 100 milyon euro imza parasıyla transfer oluyor.

Jorginho, Torreira'nın bir adım öne çıktığı bir 3-1-4-2 demek olur. Yan stoperlerin oyuna daha çok katılarak öne çıktığı bir düzen... Ligde yine güzel olur da Avrupa'da nasıl sonuç verir çok emin değilim.

Benim en kotu diyebilecegim dönem Olcan Adın Yasin Oztekin Pandev Dzemaili felan aldığımız zaman Şampiyonlar Ligi'nde ivme yakalamistik çeyrek final ardından son 16 ardın dan bu transferler gelince Şampiyonlar liginden elenmistik düzenli şekilde ilerlerken baltalamistik.
O da kötüydü elbette ama o kadro şampiyon olmuştu bir şekilde, Yasin de ilk sezon iyi katkı vermişti. Ya bizim saçma sapan transferleri saysak bitmez de, kulübün dibe vurduğu dönem olarak net 2004 benim için unutulmazdır, tv kanallarında para dilendik resmen rezillikti. Başarısızlık neyse de, kulüp ekonomik olarak iflas etti o sezon bariz şekilde.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Jorginho pasör ufak tefek bişey sanırım gördüğüm kadarıyla sert bi oyuncu değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt