Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Chukwuemweka'nın da kariyerinde doğru dürüst bir şey oynadığı yok yani henüz daha... Sadece alt yaş gruplarında, u21 milli turnuvalarından falan sivrildiği için almış galiba Chelsea anladığım kadarıyla... Gerçi 2 senedir Chelsea'nin transfer politikası hakkında rasyonel bir şeyler aramak da saçma da...

Yani oyuncular iyi veya kötü karar vermek için belki haksızlık ama hiçbiri şu maliyetlerin adamı değil orası kesin. Bizim gibi takımların şu paraları verip alacağı isimler çok net isimler olmalıydı. 4 tane kendini kanıtlamamış isme 50 milyon para saymak olağanüstü hainlik ve takımın ne sistem oynayacağı bile belli değil. Resmen skandal.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bizler radu niculescu'dan mutlu olmuş, marek heinz'den ümit etmiş adamlarız. o dönemleri gördük.

biri bir gün bana "gs transferde sadece bonservise 50 m euro harcayacak" dese, real madrid'i hanımı eyleyecek kadro kurmuşuzdur derdim.

ama alınan oyunculara bak :d

Chelsea'nin transfer mantığı; dünyadaki tüm topçuları alırsam rakip sahaya çıkamaz, otomatik şampiyon olurum

ben asla ve asla 3lü oynayacağımızı düşünmüyorum bu arada.

muslera

kaan sanchez nelsson jakobs

barış torriera sara jalewski

mertens

osimhen​

icardi gelene kadar kesin olarak böyle oynarız. icardi dönünce de, mertens yerine oynar.

bu tercih doğrudur demiyorum, yanlış anlaşılmasın ama böyle oynarız muhtemelen.
Zalewskiden vazgecip jalewski diye birini mi aldik yow

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt