- 16 Haziran 2010
- 202.668
- 154.396
- 6.838
Sara ile Onyedika'nin yerleri ters.Anlatmaya gerek yok, görüyorsunuz.![]()
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sara ile Onyedika'nin yerleri ters.Anlatmaya gerek yok, görüyorsunuz.![]()
Sara ile Onyedika'nin yerini degistir. Hatta sonra Sara'yi Torreira ile de degistir.Anlatmaya gerek yok, görüyorsunuz.![]()
Aci o yeme.yok üstad onun yerine cikolata yedim bitter
Sara yı regista olarak yazdım. O yüzden öyle dizilim.Sara ile Onyedika'nin yerini degistir. Hatta sonra Sara'yi Torreira ile de degistir.
İnancım yok bu yönetimeDikkatimi cekti de, ismi gecen kimseyi begenmiyorsun.
3 silahṣörler bi transferi hala bitiremediler mi?
Sara'yı regista oynatmak için, ön alanda takıma katabileceklerinden vazgeçebilmek için oraya çok net ofansif bir 8 falan gelmesi gerekiyor. Aksi durumda Sara'yı kötü harcarızSara yı regista olarak yazdım. O yüzden öyle dizilim.
ben de geyik yaptım zaten yaw.Her yazilana gulup like mi atalim? Kendi acimdan Yoruba'yi biliyorum da ben su anda ciddi seyleri okuyup likeliyorum. Transferin son gunleri, herkes gergin zaten![]()
beceremediler demek ki olmadi heyecanlandigimizla kaldikBugünde nöbetin sonuna geldik
HAP a göre yöneticilerin uçağı yarın sabah geri dönüş yapacakmış muhtemelen olumsuz haberler pompalanır yine sabaha
Akşam gelen tepkilere göre 3-5 kolpa daha sıkılır böyle böyle bitireceğiz bu eziyeti az kaldı
Ancak bu sene lig , transfer sezonundan daha eziyetli geçecek bizim için
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tek umudum kaldı o da uçağın pilotuBugünde nöbetin sonuna geldik
HAP a göre yöneticilerin uçağı yarın sabah geri dönüş yapacakmış muhtemelen olumsuz haberler pompalanır yine sabaha
Akşam gelen tepkilere göre 3-5 kolpa daha sıkılır böyle böyle bitireceğiz bu eziyeti az kaldı
Ancak bu sene lig , transfer sezonundan daha eziyetli geçecek bizim için
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
17. dakikada karamelli ikram zehirli osuruğu salarsın stresten :/Haluklara son 20 dk
İlk 35 dk mourinho’nun sözlerini elestirirler
Sonraki 10 dk gokhan dinc kerem hususunda kendini savunur
2.5 dk transfer