Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 41.812
- 36.345
- 3.638
Zalewski için en son olumlu haberler geliyordu. Oyuncu tamam dedi, Roma yeşil ışık yaktı transferde son görüşmeler, ödeme planı falan deniyordu ne oldu o iş?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pres oyununu iyi oynayınca sürpriz golcüler ortaya çıkacaktır. Muslera'nın da gol attığı sezonda Elmander önderliğinde ve Melo liderliğinde çok iyi pres yapıyordu takım ve takımda herkes gol attı neredeyse..Ligi 32 gollen tamamlariz
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hadi o anlaşma gereği falan diyoruz kabul ediyoruz da bu baya kaba etlerinin keyfinden.Saçtıkları milyon euroların yanında bu özel uçak paralarının esamesi bile okunmaz.
Çerez parası gibi bir şey.
Inter'de Hakan o rolde oynuyor ama orada aslında çok güzel dönen bir üçlü var. Sürekli hareket halinde akışkan bir dizilişteler. Sara bizim için mevcut kadroda çilingir diyebileceğimiz tek isim olacak. Hem göbeği hem kanadı besleyebilecek tek isim şu an. Bizim de Barella ve Henrikh gibi ikilimiz olsaydı evet Sara'yı o şekilde oynatabilirdik ama maalesef öyle bir şansımız yok. Yarı sahayı olabildiğince Sara ile birlikte geçip yaya yerleşmeliyiz ki Onyedika'nın da zaten pasları kötü değil, öyle bir senaryoda yine Onyedika geriden oyun kurulumunda stoperlerle birlikte çok faydalı olur.İnter de Hakan rolü. Git gelli oynayabilir. Şutu da var. İş yapar bence orda. Topla münasebeti iyi. Ama ikili mücadele biraz daha girmesi lazım. Bekler çok dinamik. Ofansif 8 olayı için de Onyedika driblingine güveniyorum.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hadi bakalimIcardi + Osimhen 70 gol geriside bir şekilde 30-35 atar.![]()
Büyük ihtimal yönetimin gene gaz alması gibi bisey oldu. Adamlar nede olsa osimhen 2 gol atar herkes unutur derdindeZalewski için en son olumlu haberler geliyordu. Oyuncu tamam dedi, Roma yeşil ışık yaktı transferde son görüşmeler, ödeme planı falan deniyordu ne oldu o iş?
Yerleşim sorunu var ama oyuncu da her topu alamıyosa gitmeyecek oraya insiyatif kullanıp
Fiziki mücadele yok,tackle yok,hız yok,güç yok,boy yok her gittiğinde %96 geçiliyo orta saha kabak gibi açılıyo
Tarihte pres yapmaya çalışan os sı prese giden tek takım biz tek oyuncu da toreira değil kimse onun gibi delik deşik olmuyo
Berkan bile olmuyo dikkat ettin mi bilmiyorum
Aksilik olacağı kesin , tatili biraz uzatirlar
street fighter karakteri gibi oldu lan :/Sekikuru
Yabancı basın yazdı o yüzden gaz alma olduğunu sanmıyorum.Büyük ihtimal yönetimin gene gaz alması gibi bisey oldu. Adamlar nede olsa osimhen 2 gol atar herkes unutur derdinde
Sara en kritik iş şuanBarış İcardi Oshimen Sara ziyech Mertens. Eskiden de Zaha Kerem Ziyech Barış Mertens İcardi idi.
Pek değişen yok aslında. Kurgumuz iyi olursa 4 ü ilk 11 zaten. Zalewski de asist yapacak. Farklı görevi var onun. Hücumda etkili 5 isim Maç içinde Ziyech ve Mertens takviyesi olabilir maçına göre. Bence bu takımın skor yapmaması ilginç olur
Yabanci basın yazsa da bizim yonetimdekiler ben yaptım transferi diye birbirine girmiştir adam da vazgeçmiştir.Yabancı basın yazdı o yüzden gaz alma olduğunu sanmıyorum.