Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarin tekrar yabanci kurali mi degisecek? Oyle goy goy muhabbeti donuyor sosyal medyada. Lan bu ne is kac defa daha degisecek bu kural?
can keleş denilen herif mavi pasaport kontenjanını mı işgal ediyordu admirim.
Eğer öyleyle can keleş yasası diye değiştirilsin bu kural. Bizimkilerin de ortalığı yıkması lazım böyle bir şey olursa.

Transferi bitirmiş olsalardı şimdiye çoktan haberler düşerdi elleri boş neticeleri yaş gelirler sabaha

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Negatif olsaydı da yabancı basın girerdi haberleri onlar en son olumlu girmişlerdi. 1 transfer hakkımız varsa ben orta sahadan yanayım ve bu transferin Zalewski'nin kabul etmemesi nedeniyle olmayacağını düşünüyordum ama yabancı basın Zalewski anlaştı diye haber girmişti.

Onyedika haberi ilk 5 yıllık anlaştı diye girilince heyecan verici oldu ama kulübün iknası çok zor görünüyor. Oyuncu çok istekliyse dahi max %30'dur alma ihtimalimiz.

Isim cikarip durmayin lan beceriksizler ucaga bindirin direk takip linkini foruma atin beni dellendirmeykn

Roma çulübüne çok teşeççür ediyrum diyen bir yöneticimiz bile yok :cry: vizyon yerlerde maalesef

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eğer öyleyle can keleş yasası diye değiştirilsin bu kural. Bizimkilerin de ortalığı yıkması lazım böyle bir şey olursa.
Olabilir o dedigin ama kadrolarinda baska bir gurbetci varmiydi?

Son gelişmeler nedir salih.

Bir transfersiz günün daha sonuna gelmiş bulunmaktayız.

Yarın yine başka bir transfersiz günde görüşmek üzere, iyi geceler.

Yerine transfer yapamayacaklar CL oynayacaklarmış niye versin oyuncusunu Brugge ?

Onyedika Avrupa maçlarında ve derbilerde çok işimize yarar ama Anadolu takımlarına karşı maçlarımız biraz kısır geçer .

Haluk Yürekli: "Galatasaray, Cenk Ergün ile 2 yıllık yeni sözleşme imzalayacak."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt