Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerçekten BB tüm gelirlerin %50 sine bloke koyup sonra oradan ilk vergi ödemeleri + sonra 3 ayda bir de faiz ve ana para ödemesi başladıysa onu almıyor muydu? Vergi ödememesi nasıl oluyor bu durumda?
Bende öyle biliyorum, mantık çerçevesinde değil anlattıkları. Paralar zaten düzenli olarak blokeleniyor çünkü her ay vergi ödemesi var. Bu mantıkla ilerlediği için havuzda biriken paran tüm ödemeleri geçtiğinde +bakiyeni kullanıyorsun.

Elindekileri çatır çutur gönderip dımdızlak son güne kalırsan 15 de isterler 20 de. O kadar para harcadık, şu an Zalewski gelse bile takım yine eksik yine eksik. Olm nasıl becerdiniz şunu ya, cidden inanılmaz birşey.

Haluklara kizmaya gerek yok,bu tarz yayinlar yapinca daha cok izleniyorlar

Forum icin de aynisi gecerli

Birisi cikip yangin baslattigi an da mesaj yazilma hizi artiyor

Yangin herzaman satiyor bu dönem
Hocam sen de yayın yapsan böyle konuşursun alenen yönetim takımı sabote ediyor dolayısıyla gidene kadar en ağır şekilde eleştirilmeli ve gönderilmeli

Ne alaka yaw ne 20si

Bu yaz cumbur cemaat gidip kac kere rezil oldular 1 kere daha olurlar bisey olmaz
Orasi oyle az once de yazdim bunlar rezil olmakla utanmazlar yine ama Temmuz ayinda eli bos donmekle transferin son gununde herkese haber verip eli bos donmek ayni seyler degil.

Cumbur cemaat gitmeyeceklerdi Roma'ya o vakit.

Gökhan Dinç: "Az önce konuştuğumda uğraşıyoruz ama çok zorluyorlar yanıtı geldi."
Sampiyonluk primlerini vermediler, transferde çok basarisizlar dediğin adamlar transfer görüşmesinin ortasında senin telefonuna cevap verip, anlaşmak icin ugrastiklarini mi söylediler ? Sallamaninda bir adabı var.

Ali koçun adami branco italyan tanidiklarini arayıp Şunları silkeleyin demistir

Sözleşme bitimine 9 ay kalmış topcuya 16 milyon Euro istemek şerefsizliktir. Hermoso ve Hummels transferlerinde de bu yavşaklara ayar olmuştum. Nefretlik bir kulüp. Zaten geçmişte de bunlarla dünya kadar olay yaşamıştık. Kodumun itleri. Alayınıza Lazio!

Evet ama aylardan Temmuz'du, simdi 11 Eylul'e giriyoruz artik zaman bitti.
Umursamıyorlar ki. Taraftar baskısından gidiyolar şimdi zaten transfere. Yoksa takım falan umurlarında olsa bu zamana bırakırlar mı? Transfer onlara yapmak zorunda kaldıkları bir görevmiş gibi geliyor. Zaten her transferden sonra alın işte yaptık havasındalar bunu söylüyorlar da. Bi taraftar gibi takıma sahip çıkmıyorlar daha iyi yapmaya uğraşmıyorlar. Ellerinin altında da benim yaptığım her şey doğru, bildiğim her şey söylediğim her şey doğru, ben ihtiyaç var dersem vardır yok dersem yoktur edasıyla dolanan bi td var. 3 milyona onu da kendilerine bağladılar zaten

Benim/Galatasaray camiasinin/Taraftarlarin itibari paradan daha onemli, kac tane oyuncuya gidip 'simdi aldik/aliyoruz dediler sonra eli bos donduler. Artik paranin konusulmamasi gerektigi gunlere girdik maalesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt