Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.749
- 18.843
- 1.188
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hımm.
peki dursun'un başkanlığında td pep olsa? sence başarılı olur muydu bu kulüp?
ya ben kimseye bir şey ispat etme derdinde değilim. gizli bilmemneci de değilim. böyle şeyler yazmana gerek yok.
tek isteğim gs koşulsuz şartsız başarılı olsun. icabında yanılayım fark etmez.
dolayısıyla daha rasyonel düzlemde cevap ver yaw. en azından bana. walla kimseci değilim yau :d
Allahım
Okan ve dursunun vedalarını da görmeyi nasip et
arkadaşım.En çok sen en çok sen gibi bi durum yok
İkisini foto finiş belki ayırabilir
Kloop olsa 3 beke 30-35 harcatıp 2sini daha maça çıkmadan planlama aşamasında boşa düşürmezdi
Gereksiz oyuncuya fazla para veriyoruz
Sen fazla para verildi diyosun dursunu sorumlu tutuyosun
Ben sana gereksiz oyuncuyu isteyeni niye ayıklıyosun diyorum hepsi bu
Gs kaybetsin isteyen zaten Galatasarayli olamaz. Ama bu basiretsiz yönetim ve ben bilirimci davranan mütevaziligini kaybeden hocanin arkasında kim birlik olmak istemezse sonuna kadar haklıdır ve böyle davranıyorlar diye de suçlanamazlar.Üstad cok büyük bi negatiflik var ya
Maclara da tesir edecek
Osimhen geldiginde o birligi saglamistik bi orta saha ve kanatla her sey cözülecekti tekrar eskiye döndük
Forumda adana macini kaybetmemizi isteyen bi kesim bile vardi
Yine rize macini da kaybetmemizi isteyecekler
Bu güruhla zaten sampiyon olamayiz
Osimhen de gelmisken kenetlenemiyor olmamiz cildirtiyor beni
Her yere 2-3 kişi gitmelerinden belli zaten bir şeyler döndüğü. Transfer değil sanki başka amaçla hareket ediyorlar. Olmayınca kulübe/oyuncuya/menajerine bağlıyorlar başarısızlığı.Menajerler işin içinde başka "komisyonlar" döndüğünü anlayınca daha fazla kırpmak istiyor olabilir karşıdan..
Çünkü haberleri yoktu gardi direk okan buruk ile iletişime geçti bitmeye yakın öğrendi yonetimdekiler. Yoksa onu da fenere kaptirirlardi.Ulan bu reziller nasıl osimheni ellerine yüzlerine bulaştırmadan aldılar ilginç, bu yönetimle osimhen transferi yüz yılın süprizi olmuş.
Torreira kafasina yumruk atiyo.Torreira ile neden sarilmadilar
Dışarıdan böyle görünüyor maalesef..Her yere 2-3 kişi gitmelerinden belli zaten bir şeyler döndüğü. Transfer değil sanki başka amaçla hareket ediyorlar. Olmayınca kulübe/oyuncuya/menajerine bağlıyorlar başarısızlığı.
çünkü torriera gs başarısız olsun diye gs'ın içine uruguay mafyası tarafından sokulmuş bir UR'dur.Torreira ile neden sarilmadilar