Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hımm.

peki dursun'un başkanlığında td pep olsa? sence başarılı olur muydu bu kulüp?

ya ben kimseye bir şey ispat etme derdinde değilim. gizli bilmemneci de değilim. böyle şeyler yazmana gerek yok.

tek isteğim gs koşulsuz şartsız başarılı olsun. icabında yanılayım fark etmez.

dolayısıyla daha rasyonel düzlemde cevap ver yaw. en azından bana. walla kimseci değilim yau :d

En çok sen en çok sen gibi bi durum yok

İkisini foto finiş belki ayırabilir

Kloop olsa 3 beke 30-35 harcatıp 2sini daha maça çıkmadan planlama aşamasında boşa düşürmezdi

Gereksiz oyuncuya fazla para veriyoruz

Sen fazla para verildi diyosun dursunu sorumlu tutuyosun
Ben sana gereksiz oyuncuyu isteyeni niye ayıklıyosun diyorum hepsi bu

"Fiziksel olarak Roma'da oldukları için görüşemiyorlar" diyean adam "görüşülüyor" basıyor ..

valla maçtan maça takılmalı geçecek bu sezon

yoksa ben arka akaya ban yerim sezon içinde.

Allahım

Okan ve dursunun vedalarını da görmeyi nasip et
1364478.jpg.webp

Sabaha kalkacagiz forumda yine kirmizi haber yok nobet 10 sayfa ilerlememis aksama yine yeni isimler dusecek daynin 3 gun kaldi

Ulan bu reziller nasıl osimheni ellerine yüzlerine bulaştırmadan aldılar ilginç, bu yönetimle osimhen transferi yüz yılın süprizi olmuş.

En çok sen en çok sen gibi bi durum yok

İkisini foto finiş belki ayırabilir

Kloop olsa 3 beke 30-35 harcatıp 2sini daha maça çıkmadan planlama aşamasında boşa düşürmezdi

Gereksiz oyuncuya fazla para veriyoruz

Sen fazla para verildi diyosun dursunu sorumlu tutuyosun
Ben sana gereksiz oyuncuyu isteyeni niye ayıklıyosun diyorum hepsi bu
arkadaşım.

hangisinin hangisini görevden alma yetkisi var?

eee?

konu kapandı şu an.

hangi foto finişten bahsediyorsun :d

Üstad cok büyük bi negatiflik var ya

Maclara da tesir edecek

Osimhen geldiginde o birligi saglamistik bi orta saha ve kanatla her sey cözülecekti tekrar eskiye döndük

Forumda adana macini kaybetmemizi isteyen bi kesim bile vardi

Yine rize macini da kaybetmemizi isteyecekler

Bu güruhla zaten sampiyon olamayiz

Osimhen de gelmisken kenetlenemiyor olmamiz cildirtiyor beni
Gs kaybetsin isteyen zaten Galatasarayli olamaz. Ama bu basiretsiz yönetim ve ben bilirimci davranan mütevaziligini kaybeden hocanin arkasında kim birlik olmak istemezse sonuna kadar haklıdır ve böyle davranıyorlar diye de suçlanamazlar.

Yine oturur maçımızı izleriz puan almak için destekleriz ama yapacak bişey yok sende bence kendini hazırla sezon başlamadan bitti.

Menajerler işin içinde başka "komisyonlar" döndüğünü anlayınca daha fazla kırpmak istiyor olabilir karşıdan..
Her yere 2-3 kişi gitmelerinden belli zaten bir şeyler döndüğü. Transfer değil sanki başka amaçla hareket ediyorlar. Olmayınca kulübe/oyuncuya/menajerine bağlıyorlar başarısızlığı.

bct salladığı gibi olumsuz durum olmasa bitmiş olsa - davullu zurnalı resmi hesaptan paylaşımlar gelirdi .

orda doğruluk payı var halukların.

Gidin hemen Fatih Demireli'ni alıp Almanya'ya geçin.

Ne yapın edin Ebimbe işini çözün. Sonra da bir daha görüşmemek üzere hayatımızdan çıkın.

Umarım lige havlu atmadan bu salaklardan kurtuluruz.

Okan'a da yazıklar olsun dedik sana bu salakları savunma diye. Kendi düşen ağlamaz Galatasaray'a hoca illa bulunur ama sen bir daha bu fırsatı yakalayabilir misin onu bir düşün.

Yönetime bak lan kahrolalım diye elinden geldiğince çaba harcıyor.

12 milyon gibi komik paraya sattığın peşine milli maçta 3 gol attıktan sonra şunu paylaşmak kardeş payı sezainin beni döv diye bağırmasından farksız.

İletişim nasıl yapılmaz üzerine bir akademik araştırmanız varsa şunu başa sabitleyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt