- 30 Temmuz 2009
- 12.329
- 6.577
- 1.823
Bunlar bu işi de beceremeden dönecek gibi geliyor ama hadi hayırlısı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tor un ipliğini ilk pazara çıkaran benim sen benden gördün cesaret buldun sonra yazdınnerde sattım
anlasmadık mı 2miz torreiraya dusmanlık yapıp ortak hareket edecegiz
@Samet Nalbant ile @Cafer Güney de 1 hafta sonra dahil olacak
Sen evveldende çok iyi değildin sanki , iyi yıprandınPsikologa gitmeliyim bu dönemden sonra terapi sart
Roma ne derse o artık, istemezsen aha kapıBu işten bize kaç girer? Ben 11+3m bonus oyuncuya 2.3m maaş diyorum. Bu çocuk tutmazsa yeni Tarik camdal hayırlı olsun
Sen evveldende çok iyi değildin sanki , iyi yıprandın![]()
Çükübik 3'ncü maçında sakatlanır sezonu kapatır ve biz havlu atarız.Onyedika ve Ebimbe işi olmaz. Zalewski de olmazsa şaşırmayacağım artık. Bir ihtimal Çükübik kiralanır Chelsea'den.
seçime git ibra edelim çıkışları başlamalı.Bunu yaparsan çökemezsin ki tam tersi
Ekimde ibra var floryanın ihale mihale yok ortada ibra edilmezse bay bay olacaklar floryaya çökemeden
Murhan Ban Ferzi: “Okan Buruk'un istediği orta saha oyuncuları; Carney Chukwuemeka ve Onyedika.”
Herkes bizimkiler gibi ahraz mı?Biz olsak son gün yollardik
Iyi geceler kralİyi geceleriyi nöbetler
![]()
Chukwuemeka daha ofansif ayrıca solda da oynar. Ama bizim merkezde defansif bir orta sahada lazım öyle bakınca Onyedika iyi olur. Defansın önünde ekstra bir sigorta olabilir.Hangisi daha uygun 3-5-2 oynadığımızı farz edersek üstat? Bilmiyorum ama bana sanki Chukwuemeka gibi geldi videolardan, daha önde oynaması ve dribbling becerisi açısından.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi