Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu işten bize kaç girer? Ben 11+3m bonus oyuncuya 2.3m maaş diyorum. Bu çocuk tutmazsa yeni Tarik camdal hayırlı olsun

Şu süreçte alınacak tek olumlu haber transferin bittiğinin son dk olarak geçmesidir...

transfer sezonunun başından beri olan plansız ilerleme hala devam ediyor. çıkan isimlerin birbiri ile alakası yok. chukwuemeka ve onyedika aynı mevki oyuncusu mu Allah için. kafalarına göre mi takılıyorlar, Okan hoca nasıl onay veriyor bu saçmalığa anlamıyorum

2311DRK48G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugün itibariyle ne transfer stratejimiz belli ne oyun taktigimiz belli sorarsan da Galatasaray şampiyonluğun en büyük adayı hedef 5.yıldız bilmem ne ...

Bunu yaparsan çökemezsin ki tam tersi

Ekimde ibra var floryanın ihale mihale yok ortada ibra edilmezse bay bay olacaklar floryaya çökemeden
seçime git ibra edelim çıkışları başlamalı.
Değil onyedika zikenski prime kim varsa şu dakika üstüne hatta para alasalar bile bunların kovulması gerekiyor. Bu iş ibra tehditi ile olacaksa ona da varım.
Rezillik bir değil ki yav 4 aydır gün yüzü görmüyoruz taraftar olarak

Murhan Ban Ferzi: “Okan Buruk'un istediği orta saha oyuncuları; Carney Chukwuemeka ve Onyedika.”

Hangisi daha uygun 3-5-2 oynadığımızı farz edersek üstat? Bilmiyorum ama bana sanki Chukwuemeka gibi geldi videolardan, daha önde oynaması ve dribbling becerisi açısından.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Buchi Lamba Abimizin bizim muhabirlere çektiği muamele
2CF2E694-844C-4F3B-A824-505C68ADBB75.webp

Hangisi daha uygun 3-5-2 oynadığımızı farz edersek üstat? Bilmiyorum ama bana sanki Chukwuemeka gibi geldi videolardan, daha önde oynaması ve dribbling becerisi açısından.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Chukwuemeka daha ofansif ayrıca solda da oynar. Ama bizim merkezde defansif bir orta sahada lazım öyle bakınca Onyedika iyi olur. Defansın önünde ekstra bir sigorta olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt