Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serhan Türk: "Zalewski transferinde henüz imza yok. Son 1 saat içerisinde olumsuz haberler çıkmaya başlamıştı. Ancak transfer şu an Galatasaray'ın istediği doğrultuda hız kazandı." (A Spor)

Transfer yolda giden araba mı abi? Hız kazandı falan ne? Zaten oradalar görüşüyorlar... Pazarlıklar falan yapıyorlar... Nasıl GS'nin istediği yönde hız kazanır ki transfer görüşmesi? Adamlar dakika başı 1000 euro 1000 euro düşmeye mi başladı? Neyin hızı bu...

transfer sezonunun başından beri olan plansız ilerleme hala devam ediyor. çıkan isimlerin birbiri ile alakası yok. chukwuemeka ve onyedika aynı mevki oyuncusu mu Allah için. kafalarına göre mi takılıyorlar, Okan hoca nasıl onay veriyor bu saçmalığa anlamıyorum

2311DRK48G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Okan hoca mı ya ?

Bu işten bize kaç girer? Ben 11+3m bonus oyuncuya 2.3m maaş diyorum. Bu çocuk tutmazsa yeni Tarik camdal hayırlı olsun
Onun burada kalmak isteyeceğini zannetmiyorum 1 sene güzel maaş alıp seneye istediği bir kulübe gidebilme ihtimali üzerine çalışıyor tahminen.
Romad niye kalmadı denilirse verdiğimiz maaş alabileceği max zaten imza parasıyla denk. Adama burada giren çıkan yok. Ayrıca kendi açısından olan riski de minimuma indirmiş(romanın kendisini oynatmaması gibi)

Biz istemesek bile bu herif gelmek için çabalar bu saatten sonra. 2 milyon da maaşı olur.

Klübün başında olup milyonlarca insana karşı sorumluluk hissetmeyen ben yaparım ederim batırırım kafasında olan klübü düşünmüyorda siz burada düşünüyorsunuz.

Transfer donemi kapali ne akla sen adama kiralama opsiyon teklif ediyorsun adam pesin para olmadan sana oyuncuyu niye versin bekler piyasa acilinca satar hemde oynatir

Saracchi den sonra sol taraf dikiş tutmadı

2311DRK48G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vallaha helal olsun yine ellerinize yüzlerinize bulastirmayi başardınız nasıl bir yonetimsiniz anlamadım.Taraftara izdirap cektirmekten başka birşey yaptığıniz yok Avrupa ya yetistiremediniz lige de yetistiremiyorsunuz becemiyorsunuz defolun gidin

Şurda kalmış 2 gün nereye gitsek kazık yiyeceğiz. 7-8 ay sözleşmesi kalmış Zalewskinin ederi 6-7dir ama 10la falan kurtarırsak iyi diyeceğim. Roma yöneticileri de ellerini ovuşturuyodur şimdi biz bunları tırtıklarız diye.

Vallaha helal olsun yine ellerinize yüzlerinize bulastirmayi başardınız nasıl bir yonetimsiniz anlamadım.Taraftara izdirap cektirmekten başka birşey yaptığıniz yok Avrupa ya yetistiremediniz lige de yetistiremiyorsunuz becemiyorsunuz defolun gidin
Ve üstelik bunu kamyon yüküyle para harcayarak yaptılar.

Yanlışlar ile eksikler ile göz göre göre bir sezona başlıyoruz ama kimseye bir fatura kesilmiyor planlamadan uzak saçma sapan transferler konuşuluyor yapılıyor eksiklikler bilerek görülmek istenmiyor

Can Keleş yetkili mercilere "ben Avusturya milli takımını seçtim" falan gibi bir resmi bildirim yapmadıysa, hala TR milli takımında oynama hakkı var. Avusturya alt millilerde oynaması bunu değiştirmiyor. O yüzden TR'de yerli statüsünde oynama hakkı da var. Sadece TR'ye yaş olarak geç geldiği için UEFA listelerinde home grown olarak bildirilme şansı yok.
Bu sene ligde 1 dakika bile şans bulmamış olması sebebiyle beni bu konuda kıllandıran bir durum var. Peşine yabancı sınırı 15 isteniyor haberlerini mantığa oturtamıyorum bu sebeple bu konuda kafamda şüpheler dönüyor. Transfer sezonu bitince tamamen bu anlaşılır gibi çünkü hala devam ettiği içn tffnin müthiş sistemine göre 1 aylık oyuncu alıp tescil ettirebilirsin sonra uza diyebilirsin.
Adamlar en sonunda kesin liste bildir diyor. Sorsan ilk çıktığında eskiler gitmeden yeni yabancı eklenemeyecekti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt