Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.749
- 18.843
- 1.188
Ya bi dur ggagahahahaElif Elması alalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya bi dur ggagahahahaElif Elması alalım
Serhan Türk: "Zalewski transferinde henüz imza yok. Son 1 saat içerisinde olumsuz haberler çıkmaya başlamıştı. Ancak transfer şu an Galatasaray'ın istediği doğrultuda hız kazandı." (A Spor)
Okan hoca mı ya ?transfer sezonunun başından beri olan plansız ilerleme hala devam ediyor. çıkan isimlerin birbiri ile alakası yok. chukwuemeka ve onyedika aynı mevki oyuncusu mu Allah için. kafalarına göre mi takılıyorlar, Okan hoca nasıl onay veriyor bu saçmalığa anlamıyorum
2311DRK48G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Onun burada kalmak isteyeceğini zannetmiyorum 1 sene güzel maaş alıp seneye istediği bir kulübe gidebilme ihtimali üzerine çalışıyor tahminen.Bu işten bize kaç girer? Ben 11+3m bonus oyuncuya 2.3m maaş diyorum. Bu çocuk tutmazsa yeni Tarik camdal hayırlı olsun
Belliydi ya 2 gün kalmis vermezlerBelçika basınına göre Brugge kesinlikle bırakmıyor Onyedikayı.. geçelim
Olmaz o transfer almazlar abiBu işten bize kaç girer? Ben 11+3m bonus oyuncuya 2.3m maaş diyorum. Bu çocuk tutmazsa yeni Tarik camdal hayırlı olsun
Etobo yu alalım bariBelçika basınına göre Brugge kesinlikle bırakmıyor Onyedikayı.. geçelim
Ve üstelik bunu kamyon yüküyle para harcayarak yaptılar.Vallaha helal olsun yine ellerinize yüzlerinize bulastirmayi başardınız nasıl bir yonetimsiniz anlamadım.Taraftara izdirap cektirmekten başka birşey yaptığıniz yok Avrupa ya yetistiremediniz lige de yetistiremiyorsunuz becemiyorsunuz defolun gidin
Bu sene ligde 1 dakika bile şans bulmamış olması sebebiyle beni bu konuda kıllandıran bir durum var. Peşine yabancı sınırı 15 isteniyor haberlerini mantığa oturtamıyorum bu sebeple bu konuda kafamda şüpheler dönüyor. Transfer sezonu bitince tamamen bu anlaşılır gibi çünkü hala devam ettiği içn tffnin müthiş sistemine göre 1 aylık oyuncu alıp tescil ettirebilirsin sonra uza diyebilirsin.Can Keleş yetkili mercilere "ben Avusturya milli takımını seçtim" falan gibi bir resmi bildirim yapmadıysa, hala TR milli takımında oynama hakkı var. Avusturya alt millilerde oynaması bunu değiştirmiyor. O yüzden TR'de yerli statüsünde oynama hakkı da var. Sadece TR'ye yaş olarak geç geldiği için UEFA listelerinde home grown olarak bildirilme şansı yok.