Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bize diri, güçlü ve genç isim lazım. Onyedika"yi filan Mayıs ayında istemek lazımdı. Şimdi de Jorginho.
Sizin yapacağınız işin ta orta yerine

Sara yerine 18 e onyedikayı alsak şlye kalırmıydık diye düşünmeden edemiyor insan

Bu arada konuyla alakasız ama 100 mesajı geçmişim neden hala mod onayı bekliyor mesajlarım

Bunun tff icinde ekstra bir detayi olmalı. Her milli takımdan davet gelirse gelirim diyip 30 yaşina kadar askıda mı kalacak bu adamlar.
Şüphe dünyanın en güzel araştırmayı tetikleyen duygusudur.
Bayram değil seyran değil yabancı sınırı olmayan takımlarda bir gurbetçi oynamıyor, her önüne gelene niye milli takımda değil diye yayagara yapan tinerboys bu çocuk yokmuş gibi davranıyor. Daha 2 ay önce 2.5 milyon euro verilmiş bir oyucuya ligde 1 dakika şans verilmemesi avrupada verilmiş olması kafamı bulandırıyor.
Ülkedeki federasyon bazlı hiç bir şey şeffaf ve açık bir şekilde ilerlemiyor.

Onun gibi u21 ve altında yabancı milli takımlarda oynamış, sonra hiçbir a milli takımda oynamamış bir sürü oyuncu var ligde. Bazıları yıllardır ligde ve Türk statüsünde oynuyorlar da yani... Levent Mercan da öyle, Koray Günter de öyle, daha çok vardır...

"Türk milli takımına çağrılırsa oynayabilir" nitelikte olmak yetiyor zaten yerli oyuncu statüsü için. Tanımı böyle yapılmış, ille çağırılmasını beklersen TR'de yetişmiş oyuncular da Türk statüsünde sayılmaz o zaman. Çağrılana kadar Türk saymamak haksızlık olur o yüzden. Aynı TR'de yetişmiş bin tane Türk gibi "çağırırsanız gelir oynarım" der adam. Sonuçta o takım kadrosunda/sahada kuralların gerektirdiği sayıda milli takımda oynayabilecek birini tutuyor mu tutuyor. Ha çağrıldığı halde, "yok ben Almanya'yı beklicem, gelmiyorum" diye cevap veriyorsa o zaman tabi ki alırsın o hakkı elinden...

jorginho gelsin melsin demiyorum da geçen sene arsenal maçlarında herif hayvan gibi iyiydi. birkaç maç tempo ve pas aralarına şaşırmıştım hatta şimdi baktım 36 maç oynamış zaten. bitik ölü adam geçen seneki arsenal'de nasıl oynayacak

Şimdiden bitik ölü değil ama gelsin diye en az 3 yıl sözleşme verecekler kim bilir kaç milyondan. Düşmeye başladı sonuçta ve düşmeye devam edecek. Son yılları probleme döner o kontratın. Üstelik iyi hali bile öyle ekstra tempo yapan tarzda bir adam değil. Savunma önünde daha çakılı oynayan bir adam. Geçen sene Arsenal'de çok izlemedim ama Ballon D'or adaylığı yılında bile öyleydi yani. Bize daha hareketli birisi lazım. Gelirse elbette belli oranda faydalanırız vs ama çok sıcak bakmamamızın da sebepleri var.

Ünal Aysal zamanı kapa bir sürü oyuncu bildirip yarısını alamazdık bu transfer dönemi o zamanları getirdi aklıma

Gunaydin

Bu Allahin belalarina istifa edin dedikce bizi cildirtmak icin sözlesme falan uzatiyorlar...

Defolun gidin laaa

Onyedika işini opsiyonlu 15-20 basın eksik adam o ebimbede olur daha uygun olacaksa o tarz profil lazım bu takıma

Roma ve zalewski kucağa almis yöneticileri belli ki. Saçma sapan paralar vereceğinize almayın. Gidin onyedika alın kapatın transferi.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onyedika için mucize diyorlar boşa heveslenmeyin herifler bizim gibi mal mı niye bıraksın transfer yapamayacağı zaman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt