Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizde gazeteci muhabir diye birşey yok Haluk transfer bitecegini düşünüyorum diyor Gökhan haberler pek olumlu değil diyor.Emre Kaplan la Burhan transfer bitti diyor sevgili gibi emoji atıp duruyorlar italyan basini oyuncu ile anlaşıldı kulupler görüşüyor diyor.Bizdeki haber seviyesizligi hat safa ne halt olduklarını bildiğimiz halde bunlari dinliyoruz Galatasaray sevgimizden.

Bizde gazeteci muhabir diye birşey yok Haluk transfer bitecegini düşünüyorum diyor Gökhan haberler pek olumlu değil diyor.Emre Kaplan la Burhan transfer bitti diyor sevgili gibi emoji atıp duruyorlar italyan basini oyuncu ile anlaşıldı kulupler görüşüyor diyor.Bizdeki haber seviyesizligi hat safa ne halt olduklarını bildiğimiz halde bunlari dinliyoruz Galatasaray sevgimizden.
822078D9-3792-4BD5-99AA-44123997988E.webp

Buchi Lamba varsa sıkıntı yok

Demek ki Romayi cok begenmisler, biraz daha gezecekler.
"ahh cüzdan telefon gitmiş....ya restoranda ceketi astık gitti orda ya .....cenk be başkanı arasana 1 gün daha kalalım haber et ...öffff "

"ya boşver iphone 16 ı çıkıyor ypaıştırırız bitane- zalewskiyi halledelim"

"zalew....ya abi istanbulkart falan hepsi gitti şimdi amaaaan".

"arkadaşlar , bizim şube şurda - gelin bi çay simit yapalım böyle yol ortasında duruyoruz"

gerçekten bu formatta - tatsız grupla avrupa gezisi modu vardır diye kafamda gerginliğimi bastırıyoum.

Sports Digitale denilen şerefsiz kanalda çalışan birine gereğinden fazla değer vermemek lazım. Bu şerefsizler bizim maçtan sonra bile serhat denen mahluku çıkarıp algı yaptırıyolar. Bu kanalı takip eden de orda çalışan da yok hükmündedir benim için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt