- 1 Ağustos 2014
- 63.807
- 74.993
- 4.338
Abi uçak ertelenmesine nasıl böyle bir çıkarım yapıyorsun delireceğim yavallaaaaahhh anlaşıp geliyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi uçak ertelenmesine nasıl böyle bir çıkarım yapıyorsun delireceğim yavallaaaaahhh anlaşıp geliyorlar
roma'da takılmak varken neden istanbulda takılsınlarulan acaba Gardi orda tek halledip - bunlar 3 kişi gidyoruz haberi salıp aslında istanbulda takılıyorlar mıdır boş uçak yollayarak
gerçi gezme tozma saatlerini asla kaçırmazlar.
üstad anlaşmasalar direkt gelirlerdi benceAbi uçak ertelenmesine nasıl böyle bir çıkarım yapıyorsun delireceğim yav
ulan acaba Gardi orda tek halledip - bunlar 3 kişi gidyoruz haberi salıp aslında istanbulda takılıyorlar mıdır boş uçak yollayarak
gerçi gezme tozma saatlerini asla kaçırmazlar.
"Başknım...düşündüm taşındım...bir emir erinin yeri gomutanının yanıdır dedim"roma'da takılmak varken neden istanbulda takılsınlar
Orta saha alınmayacak çünküama niye direkt istanbul'a geliyorlar ki
almanya'ya geçebilirler deniyordu
Abi bir yaptın iki yaptin üç yaptin. 50. Ye aynı şeyi yapmazsın bence ya. Ya da yaparsan art niyet vardır. Benim kafam almıyor şu konuyu ciddi olarak aynı hatayi 50 kere yapmazsinBunlar harbi aptal he herkese haber verip gidiyorlar durduk yere kendilerini baskı altına alıyorlar
troll post atıyorum artık alper admir ne yapayım , GİDİYROUZ deyip 10 saat sonra "roma uçuyor " verdirip sonra "pozitife döndü" dedirtip ertesi güne iş sarkıyor.
sana blokaj uygulamış diye biliyorum benbirkaç gündür etiketliyorum levent abiyi ama ses seda yok
yetkilerini aldilar galiba
Mantıklı tek bir açıklaması yok şu olayın cidden, taraftarda sıfır itibarın var ama hala şova devam ediyorlar...Abi bir yaptın iki yaptin üç yaptin. 50. Ye aynı şeyi yapmazsın bence ya. Ya da yaparsan art niyet vardır. Benim kafam almıyor şu konuyu ciddi olarak aynı hatayi 50 kere yapmazsin