Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ama niye direkt istanbul'a geliyorlar ki

almanya'ya geçebilirler deniyordu

Bunlar harbi aptal he herkese haber verip gidiyorlar durduk yere kendilerini baskı altına alıyorlar
Abi bir yaptın iki yaptin üç yaptin. 50. Ye aynı şeyi yapmazsın bence ya. Ya da yaparsan art niyet vardır. Benim kafam almıyor şu konuyu ciddi olarak aynı hatayi 50 kere yapmazsin

Bu 3 kişi ne yapıyor bilmiyorum ama eminim ki orada hiç bulunmasalarda bu transferde ne olacaksa o olacaktır yine faydaları sıfır hatta belki giderek zarar bile vermiş olabilirler.

gece zalewskiyi atatürk havalimanı genel havacılık apronunda karşılarız gibi

Kimseyi alamadan dönecek bu beceriksizler.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi bir yaptın iki yaptin üç yaptin. 50. Ye aynı şeyi yapmazsın bence ya. Ya da yaparsan art niyet vardır. Benim kafam almıyor şu konuyu ciddi olarak aynı hatayi 50 kere yapmazsin
Mantıklı tek bir açıklaması yok şu olayın cidden, taraftarda sıfır itibarın var ama hala şova devam ediyorlar...

Ulan naptılar ettiler Fransızlarla İtalyanları birbirine soktular. Artık nasıl bir iş çevirdilerse 3 ülke 3 federasyon Fifa Uefa işin içinden çıkamaz artık. Bize yşattıkları skandallar yetmiyo uluslararası çalışıyorlar artık. Çok değişik tuhaf ilginç enteresan yöneticilerimiz var. Şerefsizim tez konusu.

İngilizler de ayrı kafayı yiyor zaten Osim nasıl gitti buraya diye.

Misafirliğe gelen akraba çocukları oluyor her boku meraktan soruyorlar. Zeytin şuan öyle takılıyor forumda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt