Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cuma son saatlere kadar transfer olacağını sanmıyorum yumurta iyice dayansın

yusuf tff'ye bildirilmezse uefa'da oynayabiliyor bu arada ek bilgi geçelim
ligde tribün - avrupada kadroda ... çok saçma yani adam koca sezon 8 maç veriyoruz. 10 dk bile süre almayacak.

planlama harbi rezalet .

bizim yönetim inşaat şirketi olsa 1 senede bitireceği inşaatı 2.5 senede eksikli şekilde bitirir.

yumurta kapıya dayandı deyimi nereden geliyor acaba nasıl çıktı bu söz

Sen dört ay boyunca mastürbasyon yap sonra transferin son haftasina girildiginde haril haril transfer calismalarina basla.

Harbiden müthis yönetiliyoruz yav.

yumurta kapıya dayandı deyimi nereden geliyor acaba nasıl çıktı bu söz

dün aksam pazarlıkları yapıp dağıldılar sabah uyanıp devam mı edecekler pazarlığa acaba

nasıl ilerliyor ki bu süreçler çok merak ediyorum

bi restaurant'ta mı pazarlık yapıyorlar arabanın içinde mi acaba
Hahaha arabanın içi ne oğlum 😂 Akşam pazarlik yapıp otele geçmişlerdir. Bugün sabahtan devam ediyordur. Kulüp binasi olabilir-restoran olabilir- otelin cafesi olabilir ama araba değildir

Hahaha arabanın içi ne oğlum 😂 Akşam pazarlik yapıp otele geçmişlerdir. Bugün sabahtan devam ediyordur. Kulüp binasi olabilir-restoran olabilir- otelin cafesi olabilir ama araba değildir
otelde ayrı odalar mı tutmuslardır acaba yoksa kritik yapmak için bizim 3'lü triple oda mı tutmustur

ulan acaba Gardi orda tek halledip - bunlar 3 kişi gidyoruz haberi salıp aslında istanbulda takılıyorlar mıdır boş uçak yollayarak :D

gerçi gezme tozma saatlerini asla kaçırmazlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt