- 21 Ocak 2010
- 72.572
- 51.039
- 5.003
Cuma son saatlere kadar transfer olacağını sanmıyorum yumurta iyice dayansın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ligde tribün - avrupada kadroda ... çok saçma yani adam koca sezon 8 maç veriyoruz. 10 dk bile süre almayacak.yusuf tff'ye bildirilmezse uefa'da oynayabiliyor bu arada ek bilgi geçelim
küfürlü verisyonu şirinleştirilmiştir.yumurta kapıya dayandı deyimi nereden geliyor acaba nasıl çıktı bu söz
www.gokmavi.com.tr
yumurta kapıya dayandı deyimi nereden geliyor acaba nasıl çıktı bu söz
Hahaha arabanın içi ne oğlumdün aksam pazarlıkları yapıp dağıldılar sabah uyanıp devam mı edecekler pazarlığa acaba
nasıl ilerliyor ki bu süreçler çok merak ediyorum
bi restaurant'ta mı pazarlık yapıyorlar arabanın içinde mi acaba
otelde ayrı odalar mı tutmuslardır acaba yoksa kritik yapmak için bizim 3'lü triple oda mı tutmusturHahaha arabanın içi ne oğlumAkşam pazarlik yapıp otele geçmişlerdir. Bugün sabahtan devam ediyordur. Kulüp binasi olabilir-restoran olabilir- otelin cafesi olabilir ama araba değildir
birkaç gündür etiketliyorum levent abiyi ama ses seda yok@Levent Kolpgün bu hususta ne diyor mühim olan bu.
Uçakta sadece yöneticiler var diyorsa transfer hayırlı olsun diyebilirim.
Senin gibi zehirli osuran varsa ayrı ayrı tutmuşlardir. Kritikleri yolda ve kahvaltida yapiyorlardir. Bide büyük ihtimalle sigara arasındaotelde ayrı odalar mı tutmuslardır acaba yoksa kritik yapmak için bizim 3'lü triple oda mı tutmustur