Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu örnekler bizim tarihimiz için geçerli de millet hudson odoilerle 4-4-2 oynadı biraz fazla takılıyorsunuz galiba bunlara.

Aynı şekilde leicester de 4-4-2 oynadığı zamanlarda albrightonla falan oynuyordu gayet barış gibi bir herifti

Haklısın, böyle örnekler de mevcut.

Fakat düşüncem şu yönde; böyle durumlarda alt yapı eğitim kalitesi ve tempolu oynama alışkanlığı çok fark ettiriyor.

Maalesef defansif pozisyon alma bilgisi bile bir futbolcuyu seviye atlatan bir şey üstelik hücum futbolcusu olsan bile.

Not: renkdaş ben yorumumu bu arada oynayacağımız bodrumspor maçları için yapmıyorum, Avrupa’da oynayacağımız zorlu maçları düşünerek söyledim

Aksine Barış 4’lünün kanadı için uygun değil.

4-4-2’de orta saha oyuncular Emre B, Okan B gibi olunca iş yapıyor işte.

Ümit - Suat - Okan - Emre B

Hatta Ümit bile zaman zaman ileri kaydırılır herkes bir sağa kayar en sola Ergün ya da H. Ünsal gelirdi

4’ü de teknik ve oyunu çift yönlü oynayan oyuncular, oyun görüşü yüksek, pas atabiliyor , oyun kurabiliyor, ince ara paslar atabiliyor ve uzaktan şut çekebiliyor

4’lü için tek uygun isim G. Sara, Torreira bile tekniği yüzünden sırıtır.

:red::red:

1- başkan
2- yönetim
3- td

bence.

Ben de okanı başkan ve yönetime tercih ederim elbette ama adama transfer yapmanın kolay olmadığını kabul etmek lazım. Herkes os istiyor ama adam os istemeyi bırak isteyenle tşak geçiyor. Yönetim de maddi olarak transferde destekledi okanı, bu sebepnen olay hani transfer diye olay çıkarmak yerine hocanın eldekileri ve gelecek adamı oynatabilmesinde daha çok

Güldün renkdaş ama sana şöyle sorayım;

4’lü orta saha kuracaksın, Emre ve Okan’ı mı alırsın Sara ve Berkan/Kaan/Kerem mi, veya Suat’ı mı tercih edersin Torreira’yı mı?

Ben neden 4-4-2’de Barış ve Torreira’nın olmayacağını kendi düşüncemle yukardaki mesajda aktardım.

Ben de okanı başkan ve yönetime tercih ederim elbette ama adama transfer yapmanın kolay olmadığını kabul etmek lazım. Herkes os istiyor ama adam os istemeyi bırak isteyenle tşak geçiyor. Yönetim de maddi olarak transferde destekledi okanı, bu sebepnen olay hani transfer diye olay çıkarmak yerine hocanın eldekileri ve gelecek adamı oynatabilmesinde daha çok
12 kişi mi oynayalım ahberd!!!

Baris ve torreiranin uymayacagi herhangi bir sistem/dizilis yok gs seviyesi icin

Element uyduruyosunuz kendi kendinize cok dusunmeyin salin biraz

bu adam geçen sene böyle değildi yaw. ne oldu buna böyle? şaka gibi.

ilk yılında takım bildiğin zevk veriyordu ya. 14 maçlık seri falan çok iyiydi. fb'yi içeride dışarıda madara ederek yenme işi falan.

ikinci yılında oyunda düşüş başladı. daha büyük galibiyet serisi yapılmasına rağmen takım ilk senesindeki gibi zevk vermiyordu. bayern maçları çok iyiydi 2. senesinde.

3. yıla ise felaket başladı şimdilik.

sanırım oynatmak istediği oyuna hiç uygun olmayan oyuncular alınması ile başladı bu düşüş trendi.

Bu transfer sürecinden ne anladık?

Galatasaray muhabirlerinin büyük bir kısmı adeta tetikçilik yapıyor. Yönetim, bunlara asılsız veya yanıltıcı haberler veriyor, onlar da bunları bize iletiyor. Sipariş üzerine haber yapıyorlar. Bazıları da tamamen atıp tutuyor, sallıyor....

Ne yazık ki bu piyasada gerçeğe en yakın haberler, rakip takımın amigosundan geliyor. Kendisini hiç sevmediğim için ismini anmaya gerek yok.

Baris ve torreiranin uymayacagi herhangi bir sistem/dizilis yok gs seviyesi icin

Element uyduruyosunuz kendi kendinize cok dusunmeyin salin biraz

4-4-2’yle Young Boys’a elenirken sağ kanat barış orta saha da Torreira’ydı.

Ayrıca 4-4-2 dediğin diziliş statik forvetler için uygun değil. İcardi de Osimen de atın topu abinize modunda oynayan futbolcular.

Sen bu takımda 4-4-2 oynamak istiyorsan orta sahandaki 4 oyuncunun da çok üst seviye olması gerekiyor.

Ayrıca 4-4-2 dediğin diziliş statik forvetler için uygun değil. İcardi de Osimen de atın topu abinize modunda oynayan futbolcular.

Sen bu takımda 4-4-2 oynamak istiyorsan orta sahandaki 4 oyuncunun da çok üst seviye olması gerekiyor.
4-4-2 diye bir şey yok bu takım için artık.

@Cafer Güney

adam haklı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt