Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
12 m eur ya giden Kerem ve aynı paraya gelen Zalewski'nın (250 bin eur alan bu adama 2.5 m eur istiyormuş yıllık) istatistiklerine bakarmısınız , ya bu dönem biz ne yaşıyoruz , bu yönetimin amacı ne ? birisi bana açıklayabilir mi ?

Kerem 25 yaşında 179 maç 46 gol 35 asist
Zalewski 22 yaşında 109 maç 2 gol 6 asist

Ekli dosyayı görüntüle 261625Ekli dosyayı görüntüle 261626

Biri kanat/forvet diğeri kanat/bek skor karşılaştırması çok mantıklı değil. Arada lig farkı da var geçen sezon 43 maçta 11 gol atabilen immobile bjkde şimdiden 7 gole ulaştı mesela.

Alamadığın adamda ısrar etmek yanlış alternatiflere yönelip transfer dönemini eksik mevki olmadan tamamlamak önemli

gönderdiğimiz oyuncularımızın maaşlarını bile üstlendik yaw. fesih ettiklerimize alacaklarını vermeyi taahhüt ettik. yani onlar aslında gs'da olmasalar bile, maaşları tabloda kalacak. ee yeni gelen oyunculara da kallavi maaşlar verildi.
Bu konuya çok baktım radikal bir artış göremedim maaş bütçesinde. Bonservis giderleri arttı evet ama maaş bütçesi artmadı. Gidenler sayıca çok fazla. Çoğu da ciddi maaşlar kazanıyordu burada.

GWqXeQbXAAA1PMk.webp

Ayrıca TSL’de atılan bir gol seri a’da atılan 0,25 gole bedeldir

btw "tarihin en rezil transfer döneminde", ülke tarihinin (transfer tarihi itibariyle) açık ara en değerli oyuncusunun da hasbelkader takımımıza gelmesi de ayrı bir ironi :d

Böyle kararsız ve tutarsız bir TD varken, gelecek sezonları tehlikeye atabilecek bonservis bedelleri ödenmesi yerine opsiyonsuz da olsa kiralık oyuncu alınmasını tercih ederim şahsen. Ayıp değil, günah hiç değil.

12 m eur ya giden Kerem ve aynı paraya gelen Zalewski'nın (250 bin eur alan bu adama 2.5 m eur istiyormuş yıllık) istatistiklerine bakarmısınız , ya bu dönem biz ne yaşıyoruz , bu yönetimin amacı ne ? birisi bana açıklayabilir mi ?

Kerem 25 yaşında 179 maç 46 gol 35 asist

Öyle bakarsak Roma da konferans ligi kupası kazanmış Avrupa ligi finali oynamis 18-22 yaş arasindayken bunlari yapmış Kerem Erzincan da oynarken bu adamda Avrupa da final oynuyordu Keremin geldiği yaşta sonuçta şuan mesela 26 yaşında olsa bu istatistikler olsa haklısın İtalya ve Türkiye ligi ayriminida unutmamak gerekir.

Kerem 22 yaşında 179 maç 46 gol 35 asist

Ne Okan Buruk’un, ne de yönetimin ne yaptığını bilmediği o kadar aşikar ki.

Okan Buruk yine eyvallah, akisina gore gitti, ya herro ya merro.

Bu saatten sonra 3-5-2 tutturursa tutturur, yoksa gider durumu.

Yönetim ise fener ajani gibi. Hep gizli hesaplar, hep sinsilik. Kemerburgaz tuvaletsiz tesisleri mi arasin, Kerem’e Moskova mobbing i mi istersin, Okan’a limitimiz yok, aaa varmis, Ariası alicaz yalanlarini mi.

Galatasaray’ı birak, cemiskezekspor bile yonetmemeli bu insan musveddeleri.

Erden Timur gibi isini iyi yapan, ahlakli ve caliskan insanlarin oldugu bir yonetim gelmedigi surece de bir halt duzelmez.

Akşama Zalewski gelir, son günde Yusuf Yazıcı gelir transferi kapatırız gibi duruyor, oysa ki öyle isimler var ki EPL'de kiralanabilecek ama iş bilen adam yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt