Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne yüzsüz adamlar istenmedikleri halde halen devam ediyor ben ilk defa yöneticinin sportif direktörün yeni sozleme imzaladigini bunlardan duydum kendilerini mükemmel felan mi sanıyorlar.

Takımı bir izleyelim derim..Geçen yıl yedek forvet yokken bu yıl 3 tane taş gibi forvetimiz var..Yeni gelenler de eşek değil ya az çok birşeyler katar takıma diye umuyorum..
ümit etmek istiyorum hüsnücüğüm. aklıma dursun beyefendinin yüzü geliyor. cenk ile hatipoğlu geliyor. umutlu olamıyorum. :/

dubois fesih

cicaldau bonservis verdik ama ödeme bizde muhtemelen
Maaş bütçesi konuşuyoruz gelir - gider tablosu değil ki. Gider zaten arttı ama maaş bütçesine bakınca radikal bir artış yok. Belki düşüş bile olabilirdi Osimhen gelmeseydi.

dubois fesih

cicaldau bonservis verdik ama ödeme bizde muhtemelen
Bonservisiyle gittiği için maaşını ödemiyoruzdur. En fazla giderken 1.2 bonservis aldıysak bunun belirli bir miktarını fesih ücreti olarak vermiş olabiliriz o da net değil Cicaldau'nun maaşını GS ödeyecek diyenler kiralık gidiyor diyorlardı mesela.

bu arada 22 yaşındaki bir oyuncunun geçmiş statslarına bakmak çok doğru bir analiz olmayabilir. adam gelir sende ilk senesinde 12 gol 8 asist yapar yani.

önemli olan doğru profildeki oyuncuyu en doğru ekonomik şartlarda alabilmek.

Zalewski alınırsa skor katkısı için değil topu ileri taşımak için alınacak. Mevcut kadroda Barış Alper dışında onu yapabilecek başka bir adam yok çünkü. Topu ileri taşıyabilirsek İcardi'li Osimhenli takımın skor sıkıntısı yaşayacağını düşünmüyorum

Cenkere başarının sırrı nedir diye sorsalar kendisi bile hangi başarı abi? diye cevap verir.

Zalewski olmuyorsa orta göbek veya orta sağ yabancı alıp zalewski yerine yusuf özdemir Aral şimşir alırsın Messi mi alıyorsun bu neyin pazarlığı. Zalewski ye vereceğin parayı ebimde onyedika Antony birine ver zalewski pozisyonuna yerli al çektiğimiz işkenceye değmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt