Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günümüz futbolunun en önemli bölgesini 2 yıldır idare ediyoruz ve elinde Torreira varken bunu yapıyorsun. Akıl tutulması resmen yani aklıma gelince çıldıracak gibi oluyorum. Hala daha orayı idare ederiz diyorlar. Bu takıma yapılması gereken ilk transfer merkez orta saha ama biz 2 yıldır her yere adam aldık bir 8 numara almadık.

Sara'nın mevkisi 8 numara değil mi ?

Üstteki mesaja ekledim şimdi. Buraya da ekliyim;

Türk kulübü Galatasaray hâlâ eski Parisli Éric-Junior Dina-Ebimbe'yi kadrosuna katmayı umuyor. Frankfurt'a ilk teklif yapıldı.​

11 Eylül 2024 14:04

Türkiye pazarı 13 Eylül'e kadar açık. Galatasaray, Éric-Junior Dina-Ebimbe'yi pazar kapanmadan önce kadrosuna katmayı umuyor. İstanbul kulübü Frankfurt'a 10 milyon euroluk teklifte bulundu. Eski Parisli, transfer döneminin bitiminden sonra Almanya'da kalmayı planlarken, Galatasaray'ın teklifi sonrası ne yapacağını düşünüyor. Frankfurt ise satışa açık.

Kaynak: Lequippe

Şaka gibi gelecek adam Roma'nın istemediği genç birisi sanki yıldız almaya çalışıyoruz kaç gün oldu hala bitmedi rezilliğe bak.

sevr anlaşması gibi yapmıyorsa hiç birşey bilmiyorum bu kadar uzaması hayra alamet değil.

Hoca ciddi ciddi 3-5-2 düsünüyor bizzat kendisi aciklamis

Benim icin bayagi sürpriz oldu hic beklemiyordum ben daha cok 4-4-2 oynariz diye düsünüyordum

Bu durumda jacops sol stoper mi olacak

Hic oynamamis yani zorlanacagi kesin

3’lu savunma kolay is degil,oynadigimizda anlariz zaten kolay olmadigini

Hocanın açıklaması bizzat maça göre 3-5-2, 3-4-3, 4-4-1-1 veya 4-4-2 şeklinde dizileceğiz.

Ama bu cümlenin meali; rakiplerim şuan ne yapacağımı tam bilmesin demek.

Okan hoca net şekilde çift forvete dönecek ve üçlüye geçiş yapacak demek bu.

Galatasaray, Éric-Junior Dina-Ebimbe (Frankfurt) için teklifte bulundu​

Éric-Junior Dina-Ebimbe, Eintracht Frankfurt formasıyla. (F. Wiegand/Basın Sporları)

Türk kulübü Galatasaray hâlâ eski Parisli Éric-Junior Dina-Ebimbe'yi kadrosuna katmayı umuyor. Frankfurt'ta ilk teklif yapıldı.​

11 Eylül 2024 14:04

Türkiye pazarı 13 Eylül'e kadar açık. Galatasaray, Éric-Junior Dina-Ebimbe'yi daha önce kadrosuna katmayı umuyor. İstanbul kulübü Frankfurt'a 10 milyon euroluk teklifte bulundu. Eski Parisli, transfer döneminin bitiminden sonra Almanya'da kalmayı planlarken, Galatasaray'ın teklifi sonrası ne yapacağını düşünüyor. Frankfurt ise satışa açık.

Kaynak: Lequippe
artık gol olsun bee.

Kerem'in gidiş parası komedi. Aynı paraya yerine koyamadığın gibi millet artık düşünmedikleri oyunculara 10-12 milyon istiyor. Sen gittin her sezon çift hane yapan adamını 12'ye verdin. Komedi gibi Allah belalarını versin. İki yakaları bir araya gelmesin.
Tam olarak hak vermiyorum. Türkiyeden giden oyuncular, hele hele Türk oyuncular ne zaman ekstra performans gösterip, degerlerine deger kattilar? 50 gittiyse 5 isim zor söylenir. Bizim piyasamiz yok.

Onun için Kerem'in performansi bizi dahada ilgilendirir ve ona bakarsan Ferdi'nin performansida ayni. Türk oyuncular performen yapsinlar ki 12 milyondan 20+ satislara geçelim.

Sara'nın mevkisi 8 numara değil mi ?
Bence değil. İngiltere dönemini izlemedim ama Brezilya'dayken oyuncunun adı çıkmıştı ve 10 numaraydı. Elbette 8 numara oynayabilir ama her 8 numara oynayan oyuncu senin ihtiyaç duyduğun profilde oyuncu olmaz. Bence Sara'da öyle bir oyuncu maalesef. Sergio'da 8 numara ama bizim oyun anlayışımıza gram uymayan bir 8 numara.

Son düzenleme:
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan:

"Osimhen sanırım bize de önerildi. Bizim bu rakamlarla bir şey yapmamız söz konusu değil."

Ziya : Şener Şen
Ziyanın abisi : Münir Özkul

Ziyanın yeğenleri : Başka nerelere gittin Almanyada Ziya amca ?
Ziya : Aslan avına gittim...
Ziyanın abisi : Ziyaaaaaaaa....
Ziya : Efendim abi ?
Ziyanın abisi : Ulan deminden beri çocuklara atıp duruyorsun.Ama artık sabrım kalmadı.Almanyada aslan ne gezer be!
Ziya : Aman abi ya, olmaz olurmu ? Eee, tabi afrikadaki kadar bol değilsedei, işte 3-5 tane bulunur.Alman aslanı alman!
Ziyanın yeğenleri : Amca, hadi şu aslan avını anlat.
Ziya : Ha evet, birgün arkadaşlarla ormana gittik.Jipten indik.Etrafa dağıldık...Elimde tüfek, ağır ağır ilerliyorum..derken
Ziyanın yeğenleri :Eee..
Ziya : Birden onu gördüm...
Ziyanın yeğenleri : Neyi ?
Ziya : Aslanııı...
Ziyanın yeğenleri : Aslan ? Hımm.
Ziya : Bir kaç metre ötemdeydi.Hiiii!Böyle şey olmaz.Allah Allah!Boyu on metre...
Ziyanın yeğenleri : Aslanın boyu 10 metremi ? Hıhıhıhı...
Ziyanın abisi : Ziyaaaaaaa....
Ziya : On metre değilsede 5 metre var...
Ziyanın abisi : Ziyaaaaaaa....
Ziya : Yani aslan kadar aslan...Hemen doğrulttum tüfeği....Tık! Tüfekte kurşun yok.Ulan...
Ziyanın yeğenleri : Eyvah! Sonra ?
Ziya : Allahtan üstümde çakı var.Hemen çektim çakıyı, açtım...
Ziyanın yeğenleri : Sonra amca...
Ziyanın abisi : Atladım aslanın üstüne.Tak tak tak tak tak....
Ziya : Ziyaaaaaaa...Çakıyla aslanmı öldürdün ?
Ziyanın abisi : Öldürdüm, öldürdüm abi ya...
Ziya : Bacaklarını ayırdım aslanın...
Ziyanın abisi : Sus ulan! Şimdi ben seni öldürüceğim haa...Palavralarınla çocukların aklını karıştırmasana!
Ziya : Aşk olsun abi ya.Sen bugün sinirlisin, yengeme kızmışsın hırsını benden alıyorsun yaa..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt