Nedim Sertel
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2009
- 21.948
- 13.826
- 2.828
Ne diyor?
Teklif yapmışız reyiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne diyor?
Günümüz futbolunun en önemli bölgesini 2 yıldır idare ediyoruz ve elinde Torreira varken bunu yapıyorsun. Akıl tutulması resmen yani aklıma gelince çıldıracak gibi oluyorum. Hala daha orayı idare ederiz diyorlar. Bu takıma yapılması gereken ilk transfer merkez orta saha ama biz 2 yıldır her yere adam aldık bir 8 numara almadık.
Üstteki mesaja ekledim şimdi. Buraya da ekliyim;Ne diyor?
Hoca ciddi ciddi 3-5-2 düsünüyor bizzat kendisi aciklamis
Benim icin bayagi sürpriz oldu hic beklemiyordum ben daha cok 4-4-2 oynariz diye düsünüyordum
Bu durumda jacops sol stoper mi olacak
Hic oynamamis yani zorlanacagi kesin
3’lu savunma kolay is degil,oynadigimizda anlariz zaten kolay olmadigini
artık gol olsun bee.![]()
Galatasaray a fait une offre pour Éric-Junior Dina-Ebimbe (Francfort)
Le club turc du Galatasaray espère toujours réussir à faire venir l'ancien Parisien Éric-Junior Dina-Ebimbe. Une première offre est arrivée à Francfort.www.lequipe.fr
Galatasaray, Éric-Junior Dina-Ebimbe (Frankfurt) için teklifte bulundu
![]()
Türk kulübü Galatasaray hâlâ eski Parisli Éric-Junior Dina-Ebimbe'yi kadrosuna katmayı umuyor. Frankfurt'ta ilk teklif yapıldı.
11 Eylül 2024 14:04
Türkiye pazarı 13 Eylül'e kadar açık. Galatasaray, Éric-Junior Dina-Ebimbe'yi daha önce kadrosuna katmayı umuyor. İstanbul kulübü Frankfurt'a 10 milyon euroluk teklifte bulundu. Eski Parisli, transfer döneminin bitiminden sonra Almanya'da kalmayı planlarken, Galatasaray'ın teklifi sonrası ne yapacağını düşünüyor. Frankfurt ise satışa açık.
Kaynak: Lequippe
www.trthaber.com
Tam olarak hak vermiyorum. Türkiyeden giden oyuncular, hele hele Türk oyuncular ne zaman ekstra performans gösterip, degerlerine deger kattilar? 50 gittiyse 5 isim zor söylenir. Bizim piyasamiz yok.Kerem'in gidiş parası komedi. Aynı paraya yerine koyamadığın gibi millet artık düşünmedikleri oyunculara 10-12 milyon istiyor. Sen gittin her sezon çift hane yapan adamını 12'ye verdin. Komedi gibi Allah belalarını versin. İki yakaları bir araya gelmesin.
Futbol bilgeleri bunlarcok merak ediyorum ne konusuyorsunuz bukadar fazla
Bence değil. İngiltere dönemini izlemedim ama Brezilya'dayken oyuncunun adı çıkmıştı ve 10 numaraydı. Elbette 8 numara oynayabilir ama her 8 numara oynayan oyuncu senin ihtiyaç duyduğun profilde oyuncu olmaz. Bence Sara'da öyle bir oyuncu maalesef. Sergio'da 8 numara ama bizim oyun anlayışımıza gram uymayan bir 8 numara.Sara'nın mevkisi 8 numara değil mi ?
Sanırım?Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan:
"Osimhen sanırım bize de önerildi. Bizim bu rakamlarla bir şey yapmamız söz konusu değil."