Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence değil. İngiltere dönemini izlemedim ama Brezilya'dayken oyuncunun adı çıkmıştı ve 10 numaraydı. Elbette 8 numara oynayabilir ama her 8 numara oynayan oyuncu senin ihtiyaç duyduğun profilde oyuncu olmaz. Bende Sara'da öyle bir oyuncu maalesef. Sergio'da 8 numara ama bizim oyun anlayışımıza gram uymayan bir 8 numara.

Sergio 2 sene önce formdayken 8 numarada iyiydi. Sara'nın mevkisi 8 numara değilse o zaman yanlış transfer.

Üstteki mesaja ekledim şimdi. Buraya da ekliyim;

Türk kulübü Galatasaray hâlâ eski Parisli Éric-Junior Dina-Ebimbe'yi kadrosuna katmayı umuyor. Frankfurt'a ilk teklif yapıldı.​

11 Eylül 2024 14:04

Türkiye pazarı 13 Eylül'e kadar açık. Galatasaray, Éric-Junior Dina-Ebimbe'yi pazar kapanmadan önce kadrosuna katmayı umuyor. İstanbul kulübü Frankfurt'a 10 milyon euroluk teklifte bulundu. Eski Parisli, transfer döneminin bitiminden sonra Almanya'da kalmayı planlarken, Galatasaray'ın teklifi sonrası ne yapacağını düşünüyor. Frankfurt ise satışa açık.

Kaynak: Lequippe
En azından ret etmemiş

Üstteki mesaja ekledim şimdi. Buraya da ekliyim;

Türk kulübü Galatasaray hâlâ eski Parisli Éric-Junior Dina-Ebimbe'yi kadrosuna katmayı umuyor. Frankfurt'a ilk teklif yapıldı.​

11 Eylül 2024 14:04

Türkiye pazarı 13 Eylül'e kadar açık. Galatasaray, Éric-Junior Dina-Ebimbe'yi pazar kapanmadan önce kadrosuna katmayı umuyor. İstanbul kulübü Frankfurt'a 10 milyon euroluk teklifte bulundu. Eski Parisli, transfer döneminin bitiminden sonra Almanya'da kalmayı planlarken, Galatasaray'ın teklifi sonrası ne yapacağını düşünüyor. Frankfurt ise

satışa açık.

Kaynak: Lequippe

Bu çocuk kanat, bunu niye istiyoruz anlamadım ? Kariyerinde 25 tane ortasaha maçı var.

Tam olarak hak vermiyorum. Türkiyeden giden oyuncular, hele hele Türk oyuncular ne zaman ekstra performans gösterip, degerlerine deger kattilar? 50 gittiyse 5 isim zor söylenir. Bizim piyasamiz yok.

Onun için Kerem'in performansi bizi dahada ilgilendirir ve ona bakarsan Ferdi'nin performansida ayni. Türk oyuncular performen yapsinlar ki 12 milyondan 20+ satislara geçelim.
Bence bu da çok ezber bir yaklaşım. Bende tutan oyuncu başka takımlarda tutmayabilir bu çok normal bir şey. Arda Turan 12 milyona gitti başarılı oldu da adamlar sanki bizim alt yapıdan çıkan her oyuncuya para mı verdiler? Yok. Yıllardır Ajax acayip rakamlara adam satıyor hangisi gittiği takımda iyi performans vermiş. Neredeyse hiçbiri beklenen patlamayı yapamadı.

Satışta oyuncunun güncel performansı geçerlidir yada yaşı genç ise potansiyeline yatırım yaparsın. O takımın eskiden sattığı oyunculara bakmak sonraki işler.

Ayni romadan italyan altin cocugu zorlanmadan alan Erden baskan. Ahh ahhhhhhh

Sergio 2 sene önce formdayken 8 numarada iyiydi. Sara'nın mevkisi 8 numara değilse o zaman yanlış transfer.
2 sene önce de benim yazılarım duruyor. Sergio bana göre başından sonuna her anlamda yanlış transferdi. Kimse kusura bakmasın Sara'da öyle duruyor. Bizim oynadığımız taktiğe uymadığı gün gibi ortada ha ama adam kötü topçudur diyemem o kadar izlemedik. Yarın öbür gün başka bir oyun anlayışına geçeriz ve bu adam üstüne bir sistem kurarsak başarılı olabilir. Orası ayrı konu ben güncel oyun anlayışımız üzerinden değerlendiriyorum.

Zela transferi niye uzadı %99 sebep şu;

Tamamen örnektir aşağıdaki sayılar;

Roma 12 istiyor, 8'i peşin
Biz maks 9 verebiliriz, 4'ü peşin

Dün gittiğimiz zaman kapıyı 6-7 verelim 2-3'ü peşinden açtık, hayır dediler. Roma da en fazla iniyor diyelim ki; 10 verin, 6'sı peşin olsun. Bugün de kendi üst limitimiz olan 9 verelim ve 4'ü peşin olsun'u zorluyorlar.

Roma eğer ikna olmazsa transfer yatar.

Oyuncu tarafında ise bir problem olduğunu sanmıyorum.

Erden Timur dönemi vs Basiretsizler dönemi

1726055324790.png

frankfurtun ebombo için 15 milyon avroda ısrarcı olduğu öğrenildi

bu zalewski kendini yıldız fln sanıyor galiba

100 macta 1 golü var elemanın triplere bak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt