Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 22.682
- 20.682
- 1.848
Okan diye bağıran çocuktan Dursun versiyonu da istiyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pekala, ama Jakobs şu durumda yedek olacak o halde?
O isler o kadar kolay degil ya
Sinan surekli konusuyo da cogunlukla bos konusuyo milli takimda 3lude catir catir oynadi iste bizde mi idare edemeyecek
Rakip sag aciklar da robben sanki o da ayri bir konu
Sivayacak muhtemelenMontella kurt olmuş artık,italyan geleneğinden gelen bir adam, belki 30 senedir sistemler için kavrulmuş,Okan buruk ne yapacak bakalım ?
İlk kez recep maalesefbu takımda osimhen oynuyor
bu takımda icardi oynuyor
bu takıma topcu getirememek rezalet bide ayaklarına özel jetle fln gidiliyor esseklerin
bide gittikleri - ilgilendikleri adamı gitmeden 10 saat önce açık ederek...yoldayken karşı taraf kazıklama planı yapar...bu takımda osimhen oynuyor
bu takımda icardi oynuyor
bu takıma topcu getirememek rezalet bide ayaklarına özel jetle fln gidiliyor esseklerin
Heybetli KamuşullahNöbet sıkıcı geçiyor. İsmimi Oğuzhan Lukunku falan mı yapsak?
Pilotların pek ekonomik dertleri olacağını sanmıyorum üstad benEkli dosyayı görüntüle 261651
Pilot : ulan hem sıkıştım hem sigara bitti - burda freeshopta'da sigara pahalı....ah ulan ceplik parada bırakmadılar...topkek kaldı mı acaba ...
gibi triplerde midir.

bizim kulüpte yönetimde her şey olabilir.Pilotların pek ekonomik dertleri olacağını sanmıyorum üstad ben![]()