Nurullah Fethi
10 Numara!
Yönetimi bilmem de ben diyorum gerçekten. Yazık oldu. Bari verdiğimiz paraların %80'nini umarım geri alabiliriz.Muhtemelen yönetimde şuan Sara ve Jelert için keşke o paraları vermeseydik diyorlardır.
Yönetimi bilmem de ben diyorum gerçekten. Yazık oldu. Bari verdiğimiz paraların %80'nini umarım geri alabiliriz.Muhtemelen yönetimde şuan Sara ve Jelert için keşke o paraları vermeseydik diyorlardır.
Hea?iceri adam sokmamız dogru mu
mourinhonun adamı bu eleman riskli
Muthis.MUDRYKi kiralasak nasıl olurd
Sözleşmesinin bitmesine 1 sene kalmış oyuncuya iyi para verirsen nispeten bonservisinde indirim sağlanabiliyor,tabi biz bunu ne derece kullanabiliriz orası muamma
Kim bu wonderkidler?Yaw yiyeceğim zalewski'yi falan. gidelim mihaila veya birmancevici alalım sol kanata. koşa koşa gelirler. kulüplerinde de milli takımlarında da direkt ilk 11 oyuncuları ve formdalar. 3-5-2'de oynuyorlar.
Onyedika için o fiyat.Lan dün 16 dan 14 inmişti bugün enflasyon mu geldi
Yeni Sabitzer'imiz olacaktı bence bizim yav 
Mihiala parma'da oynuyor, yazın da romanya ile avrupa şampiyonasında iyi bir performans gösterdi. parma ile yaptığımız hazırlık maçında da bizim sağ tarafı ezmişti. bu sezonda parmayla harika başladı sezona. 3-5-2'de de oynuyor. birmancevic, sırbistan'da tadic ve kostic'den formayı kaptı, s.prag'in en iyi oyuncusu.Kim bu wonderkidler?
Mou’yu seven topçu yokkimourinhonun adamı bu eleman riskli