Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uğur Karakullukçu'nun yayınını seyrediyorum, içerden bilgi diye şöyle bir şey söyledi;

"Galatasaray Fenerbahçe maçından sonra 3'lü savunmaya geçecekmiş. Yani 2 maç 3'lü oynayıp Fenerbahçe maçına direkt 3'lü savunma ile çıkılmayacak. Okan hoca 3'nün sol stoperi olarak Jakops'u, kanatları da Zalewski ve Barış olarak düşünüyormuş"
Yalanda hadi gerçek diyelim. Eğer böyle bir bilgi dışarı sızıyorsa içerde de çok büyük sıkıntılar var demektir.

Uğur Karakullukçu'nun yayınını seyrediyorum, içerden bilgi diye şöyle bir şey söyledi;

"Galatasaray Fenerbahçe maçından sonra 3'lü savunmaya geçecekmiş. Yani 2 maç 3'lü oynayıp Fenerbahçe maçına direkt 3'lü savunma ile çıkılmayacak. Okan hoca 3'nün sol stoperi olarak Jakops'u, kanatları da Zalewski ve Barış olarak düşünüyormuş"
Sikecilere kotu kaybedersek sonraki maclari dusunmesine gerek yok sayin hocamizin. 3lu savunmayi oynatamadan kovulur demek bu.

Daha neden haber gelmiyor merak ediyorum.

Sanırsın Lozan görüşmesi yapıyorlar.

İnanılmaz ya hala biten bişey yok cidden deli ederler bunlar bizi

Kulüp veriyor oyuncu istemiyor,oyuncu istiyor kulüp vermiyor.İkisini bir denk getirsek çok şey olacak da.:)

Sikecilere kotu kaybedersek sonraki maclari dusunmesine gerek yok sayin hocamizin. 3lu savunmayi oynatamadan kovulur demek bu.
Bence büyük maçlarda mağlubiyet kotamızı fazlasıyla doldurduk. Kötü kaybetmeye gerek yok. 1-0 mağlubiyette bile yollar ayrılmalı. Yeter kaç maçtır tokat manyağı olduk.

Bu kadar transferden ve maliyetten sonra olurda maç kazanırız şampiyon oluruz falan kimse kerameti okanda sanmasın

Cevay güler 25 ytl kazanan serkan çalıkla tarihin en iyi fbsinden şampiyonluğu aldı

Ona göre şimdiden söylüyorum
Serkan Çalık kaç maç oynadı sanki bizde yav. Okuyan o sezonun banko topçusuydu, kilit adamdı sanacak.

Rabiot için değil de ben eğer birini bekliyorlarsa bu kişinin Goretzka olduğunu düşünüyorum.

Tabi bunlar alamaz da bir mucize olursa belki bize seker kiralık falan. Avrupa'da da oynatamadıktan sonra onunda anlamı kalmadı da işte ne bileyim insan umut ediyor. Forvetinde Osimhen, İcardi var.

Hocam ben de Avrupada oynayamaz diye uzuluyordum yeni transferler icin ama anladigim kadariyla son 2 macin kadrosuna yazabiliyoruz. E bir zahmet de bu kurada bizimkiler bir ust tura kalsinlar eldeki kadroyla. Kalaninda da oynatiriz yeni gelenleri.

Osimhen harici hep olumsuzduk bu transfer donemi en azindan biraz umutlu bakmaya calisalim artik cunku cok yiprandik.

Bence büyük maçlarda mağlubiyet kotamızı fazlasıyla doldurduk. Kötü kaybetmeye gerek yok. 1-0 mağlubiyette bile yollar ayrılmalı. Yeter kaç maçtır tokat manyağı olduk.
Torrentle bile bu kadroyla Beşiktaş'a 5-0 yenilmezdi reis yav :D O Maç bizim bilmediğimiz çok değişik 1 olay oldu bence :D O kadro o oyunla 5-0 yenilecek 1 kadro değil o küçük kulübe :D

Hocam ben de Avrupada oynayamaz diye uzuluyordum yeni transferler icin ama anladigim kadariyla son 2 macin kadrosuna yazabiliyoruz. E bir zahmet de bu kurada bizimkiler bir ust tura kalsinlar eldeki kadroyla. Kalaninda da oynatiriz yeni gelenleri.

Osimhen harici hep olumsuzduk bu transfer donemi en azindan biraz umutlu bakmaya calisalim artik cunku cok yiprandik.
Son 2 maçın kadrosuna yazilamiyor.

Yeni liste Subat basinda veriliyor o zamanda grup maçları tamamlanmış oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt