Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serkan Çalık kaç maç oynadı sanki bizde yav. Okuyan o sezonun banko topçusuydu, kilit adamdı sanacak.
Ts depinde son dklarda attığı golle maçı kazandık

Atmasa şmp fb

Midsjo transferini adsye gol attı diye başarılı olarak görenler ders alsın milyonda 1 fiyatına serkan çalık aynı etkiyi yapmıştı

Onyedika ne alaka yav napacaksın çift 6 ile mi oynicaksın abi bence başka profil gelmeli yanlış transfer olur
Onyedika hız dripling çalım ve pas özelliklerinin yanı sıra defanstan regista gibi acaip toplar atıyo. Öyle düz yavaş bir oyuncu değil. Tam ihtiyacımız olan adam aslında

hoca 3lünün daha iyi olacağına inanıyorsa neden fener maçına 3lü çıkımıyor ki

sonuçta mevcut sistem de önüne gelen sert rakipten 3 4 hatta 5 yiyor

bozmayalım koruyalım denecek bir şey yok

Kadın futbol maçında kafa topuna çıkıtlar biri kendini yere attı diye faul çaldı hakem.
Bu ülkede eğitim problemi var ya resmen bayağı golü de yedi hakem.

Onyedika hız dripling çalım ve pas özelliklerinin yanı sıra defanstan regista gibi acaip toplar atıyo. Öyle düz yavaş bir oyuncu değil. Tam ihtiyacımız olan adam aslında
Ben profil olarak yorumladım half-space kullanabiliyor mu icardi ile osimhenin yarattığı boşluklara girebilecek sara dışında merkezde böyle bir topçu daha lazım onyedika bu profile en uzak oyuncu gibi ismi geçenler içinde

öncelik sıram
1-carney
2-ebimbe
başka da alternatif yok gibi

Sağ tarafa bakarsak;

Zaniolo'nun maaşını geçen sene de vermiyordun, onu sayma geçen seneyle kıyasta.
Zaha'nın maaşının çoğunu yine veriyorsun.
Oliveira'nın maaşını peşin ödeyerek yolladın. Hatta gelecek sezonu bile
Vinicius yarım sezondu sadece
Oradan ciddi rakamlar düşebileceğin Tete, NDombele var.
Zaha'nın maaşının çoğunu değil yarısını veriyormuşuz. Oliveira da %20'lik alacağını bırakarak gitmiş deniyor. Ona da ödenen 4.6 civarı. O listeye Angelino'yu falan da katabilirsin.

Ek olarak takımdan ayrılanların bir kısmı bonservisler ve kiralama paraları da getirdi. (Kerem, Tete, Zaniolo, Emin vs vs)

hoca 3lünün daha iyi olacağına inanıyorsa neden fener maçına 3lü çıkımıyor ki

sonuçta mevcut sistem de önüne gelen sert rakipten 3 4 hatta 5 yiyor

bozmayalım koruyalım denecek bir şey yok

Bizim insanimiza 3’lu dedigin zaman herzaman ön yargili olurlar

3’lu cikarsak olumsuz bir sonucta sebebi bellidir bunu daha önce tudor da veya fenerliler jesus da yasadilar

Transferler yapılırsa taraftar takıma sahip çıkar. Bu yönetim bir iş beceremiyo bütün sorun orda. Her kulvarda bizi rezil ettiler. Şampiyon takım bu hale getirilmez

Okan Hocanin hedefi soyle bi ilk 11 olabilir.

1726061922603.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt