Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu şekil bir final yakışır bu yönetime:

maxresdefault.webp

Transferi darbukatör Baryam ile kapattik, iyi aksamlar.

Ne istediğini bilen kararlı tuttuğunu koparan bir yönetim ve hocaya sahibiz, taraftarlarımız kötü, kulübü bu hale getiren taraftarlar.

Acaba böyle mi düşünüyorlar bu bizdeki yönetim

Anlık

Ekli dosyalar

• IMG_1481.webp
    IMG_1481.webp
    59,7 KB · Görüntüleme: 22
Galatasaray SK: Zorunlu Aciklama

Bugün özel ucakla transfer görüsmeleri icin giden yöneticilerimiz, özel ucagin devasa bir örümcek tarafindan darlanmasi üzerine transferleri tamamlayamadan ülkeye dönüs yapmak zorunda kalmistir. Bu üzücü olay yüzünden transferlerimizin bir kismini Ocak ayina biraktigimizi kamuoyuna saygiyla sunariz.

Baskan

Dursun Aydin Özbek

Açıkçası hiç beklentim yok. Okan Buruk bile bunların yapmayacağını anlayıp baskı altına almaya çalıştıysa işimiz zor

Renktaş dediğini anladım ama 3 lü de bunu yaparsan arka yol geçen hanı olur. O boşluklara Barıs ve gelirse Zalewski girecek. Bariş kesin gircek zaten. Sara ile Bariş bile olsa rakibin dengesi alt üst olur. Yeterki kaymaları takım doğru çalışıp saha içinde doğru yapsın. Bunu başarabilirsen zaten kafa takımlar hariç rakipsiz oluyosun Inter gibi. Buda bize bu kalite ile Avrupa Ligi ve ligde yeterli olur. Ayrıca onyekida farklı özelliklerede sahip uzun süredir bildiğimiz bir oyuncu zaten. Şut çalım ara pas uzun pas dribling top taşıma hepsi var adam da
Senin dediğin de mantıklı tabi sadece bence sağ stoperde kaan ayhan daha iyi bir tercih olur bu denklemde barışın arkasında bekleşmesi için. Sonuçta farklı varyasyonlar oluşacak işte ya 6-6-10 yapacağız ya 6-8-8 buna göre orta sahanın çevresindeki oyuncuların rolleri veya direkt olarak isimler değişebilir

2008 de sampiyonluga laf atanlar önemli bir detayin farkinda degil

O kadro da okan hoca vardi oyuncu olarak

Adam Galatasaray tarihinde basarilarda herzaman yer aldi ve almaya devam edecek eger musaade ederseniz

Senin dediğin de mantıklı tabi sadece bence sağ stoperde kaan ayhan daha iyi bir tercih olur bu denklemde bence barışın arkasında bekleşmesi için farklı varyasyonlar oluşacak işte ya 6-6-10 yapacağız ya 6-8-8 buna göre orta sahanın çevresindeki oyuncuların rolleri veya direkt olarak isimler değişebilir
Aynen katılıyorum Kaan birçok yeri yedekleyen iyi bir joker Eski formu olsa Sanchez i yada Kaan i ortada oynatabilirsin yada biri sağ biri orta daha da hızlı olur takım.

Galatasaray SK: Zorunlu Aciklama

Bugün özel ucakla transfer görüsmeleri icin giden yöneticilerimiz, özel ucagin devasa bir örümcek tarafindan darlanmasi üzerine transferleri tamamlayamadan ülkeye dönüs yapmak zorunda kalmistir. Bu üzücü olay yüzünden transferlerimizin bir kismini Ocak ayina biraktigimizi kamuoyuna saygiyla sunariz.

Baskan

Dursun Aydin Özbek

1726063471518.webp

aradım aradım bulamadım - ibrahim hatipoğlunun sara geldiğindeki çene çıkarma hareketli halini bulamıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt