Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
okan a bugün transfer bekliyorum açıklaması yaptırılıp, transfer açıklanmazsa okan'ı yemeye çalışıyorlardır demektir. ilk bocalamada şutlarlar hocayı. bakalım bugün gelecek mi gerçekten transfer açıklaması.

Davullarla zurnalarla transfer görüşmesine gittiler yaprak dahi kıpırdamıyor muhabirler korkudan tweet bile atamıyorlar.

Hocanın 2 veya bilemedin 3 mağlubiyetlik canı kaldı. Kim derdi ki bu kadar galibiyet serisi, rekor cart curt hepsinin kredisini çok çabuk tüketti. Bu arada geldiğinden beri hocanın açıklamaları çok fecaat. Hala hedefleri var ise o konuda destek alması lazım.

Kazanınca kimsenin gözüne batmaz ama kaybettikten sonra her açıklaman ilerde başına iş açar. Bu sürece girmesinin en büyük nedenlerinden biri de bu. Kimse kusura bakmasında kendi etti kendi buldu. 2 yıllık büyük emekle kazandığı kredisini neredeyse 3 ayda yedi bitirdi.

Transfer görüsmelerinin servis edilmesinden hoca memnun degil

Bununla ilgili aciklama da yapmisti transfer gizli yapilir diye

Osimhen transferinde hoca da dahil oldu ve gizli yapildi transfer mesela

Bir transfer görüsmesi basina düstügü an pazarliklara dezavantajli sekilde basliyorsun bunu senelerdir gördük

Bizde ise öyle bir transfer komitesi var ki kendi reklamlari icin bilerek haber sizdiriyorlar

Takim basarili olacak da yanilacagim diye korkanlar var

Yazik vallah kendi egolari tatmin olsun diye Galatasaray basarisiz olsun isteyenler var

Sosyal medya bok cukurunun etkileri bunlar

Etkilesim icin hersey mübah

hahahaha bizler çok kötüyüz
şeytanız şeytan gs hainiyiz
gs kötü olsunda biz haklı çıkalım şaklakşsk çekelim! ahahaha nasıl patladı ama buruk ahahaha !!

kafada canlanan bu sanırım :)

birde şu mesaja like atıyorlar 143 iqlular :)

perşembenin gelişini çarşambadan söyledik!

bu oyunla patlayacağız dedik!
buruk hatalarında devam etti
kötü biz olduk!

geçen sene erden timura yüklenmeyin dedik bakın bu adam giderse bu hale geliriz dedik yine kötü biz olduk!

kusura bakmayında ben ve benim gibiler sizin kadar pılyana olamıyor!

Polyanacalığınız hep yanlış insanlara yapıyorsunuz! sonra iş işden geçiyor!

olanda gsye oluyor!

geçen htalksun fbjk analizini izledim şakşakcı taraftarları hakkında okadar haklı ki!

sen ve senin gibiler tamda gsnin fbjk tayfasısınız!

:) Başka bir adamsın.
yapılmış veya yapılmamış transferlerin ne kadar başarılı olacağını bilemediğimiz bi süreçte çabuk asıp kesiyorsunuz. süreç işi takım olabilmek. bunu iyi yöneten kazanır. biz taraftar olarak baştan ipi salarsak olmaz yalnız o iş. geçen sezon başı kurulan takım kusursuzdu neredeyse, şampiyon olduk mu olduk. isimlilerden katkı aldık mı hayır.

Ya arkadaşlar bişey soylucem haldun ustunel de aynısını yaptı Erden Timur da aynısını yaptı Galatasaray için değer di abi bırakıp gitmeyecekti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt