Kuzey Kaya
Sarı Üye
- 30 Ağustos 2018
- 162
- 149
- 288
Önümüzde koskoca 3 ay vardı ve biz son 3 günde transfer yapmaya çalışıyoruz.Onlarca veya yüzlerce büyük kulüp var ve sadece biz bu durumdayız galiba.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maalesef o kadar üstadBu akşam kap gelir yaw , o kadarda değil

Bir insan niye Erden Timur düşmanı olur ki? Eğer cidden böyleleri var ise allah akıl fikir versin.
bugün bu ihtimal aklıma geldi. net bi şekilde bjk kadrosunda fark yaratır diyeceğin 1-2 oyuncumuz geldi aklıma. mahvettiler kadroyu herifler ya resmenSon gun davinson torreirayi fln bjkye kiralayalim bari
Maalesef o kadar üstad![]()
Son gun davinson torreirayi fln bjkye kiralayalim bari
rize maçında stad cenker istifa diye inlemeliCenk Ergun defolsun, ben transfer istemiyorum
Hiçbir işe yaramazki , topyekûn istifa lazımCenk Ergun defolsun, ben transfer istemiyorum
adamın avatarı, erden timur'un medar-ı iftihar transferi ama :dOkan Buruk 2 Transfer Beklediğini Açıkladı
Ya sizde tutturmuşsunuz sosyal medya sosyal medya. Senin hocan 1 senedir ne oynatıyor? Bana 2 mac say hayran kaldığımız. Ulan ne oynadık be diyebileceğimiz 2 maç ya. Ne güzel oyun oynatıyor, ne oyuncuları yerinde oynatıyor, ne zamanında değişiklik yapıyor, ne forma adaleti sağlıyor, bir de...www.gscimbom.com.tr
Ekli dosyayı görüntüle 261712