Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
acaba benim yönetimi teletubbilere şopladığm görsel hangi konuda / nerde.... şu an çok lazım olurdu
Yönetimtabiler.webp

Gerçekten inanılmaz. Söyleyecek bir şey bulamıyorum. Bu kadar rezaletin için de doğru ise bu beceriksiz Cenk Ergün ile sözleşme imzalanacağı lafı geçiyor.

Torreira, Mertens, Zaha, Angelinho gibi isimlerden orta seviye oyunculardan ret yiyen bir kulübe dönüştürdüler.

Söyledikleri tek bir şeyi bile yapamadılar.

Osimhen piyangodan çıkmasa tamamen bitik bir transfer dönemi olacaktı.

Jakobs nasıl oynar bilemiyorum ama yıllığına 2 milyon, bonservisine o kadar vermek yerine hiç düşünmeden Yasin Özcan'ı alırdım. En fazla 7-8 milyona halledilirdi.

Zalewski-Ebimbe olsa beklediğimize değdi diyebilecekken şimdi alakası isimler ile daha çok zarara sokacaklar.

Geçenki Hayri Kozak in çıkışından sonra belki ortalık hareketlenebilir
Bu yönetimden acil kurtulmamız lazım
İbra kurulu ne zaman

Ebimbe kim ya böyle heriflerin peşinde koşuyorlar. Davar sanki bana Bayern, City'de flan oynayacak. Sürünsün orada
Burada bence oyuncuya kızılmamalı. Ebimbe gibi isimleri projene ikna edemiyor isen, daha üstü olarak düşünülen isimler hiç gelmez. Yani oyuncu da değil sorun bence.

Muhabirler rezalet ötesi kabul ama okan hoca nin verdiği duyum bile tutmadı öyle rezil bir dönem..

Başka bu şekilde transfer yapan ekip varmıdır acaba. Uçağı çektik adamların kapisina pazarlık yapıyoruz.

Sen zaten bunu yaparsan adam senin çaresizliğini hisseder koparabildigi kadar sömürür seni. Bir sen mi biliyorsun en az 2 bölgeye transfer ihtiyacın olduğunu? Adamlar bilmiyorlar mı senin durumunu.

Son günlere bırakalım fırsat çıkar işini çok acil birakmamiz gerekiyor.

Önceliklerini erkenden halletmen lazım, fırsat işini uyguna yıldız işini ekstra gibi düşünmek lazım, mecbur alacağın mevkiyi son güne bırakırsan ..tunden kan alırlar böyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt